Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρηστικοί οδηγοί για το iPhone και το iPad από την iSystem

Χρηστικοί οδηγοί για το iPhone και το iPad από την iSystem

Αρχίζοντας τον Ιούλιο του 2014 η iSystem, Apple Premium Reseller και Apple Premium Service Provider, προχωράει στην ηλεκτρονική κυκλοφορία των Orange Books, μιας μηνιαίας έκδοσης ψηφιακών βιβλίων που συγγράφει και επιμελείται ο δημοσιογράφος Σπύρος Αλεξίου.

Αρχίζοντας τον Ιούλιο του 2014 η iSystem, Apple Premium Reseller και Apple Premium Service Provider, προχωράει στην ηλεκτρονική κυκλοφορία των Orange Books, μιας μηνιαίας έκδοσης ψηφιακών βιβλίων που συγγράφει και επιμελείται ο δημοσιογράφος Σπύρος Αλεξίου. Πρόκειται για χρηστικούς, οδηγούς βήμα προς βήμα για το iPad και το iPhone, μέσα από τις σελίδες των οποίων θα παρέχεται ενημέρωση για τις καλύτερες εφαρμογές, τα πιο χρήσιμα νέα γκάτζετ και εύκολους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συσκευές της Apple. Kάθε τεύχος είναι αφιερωμένο σε ένα θέμα και αυτόνομο από τα υπόλοιπα.

Τεύχος 0

Το πρώτο τεύχος, αυτό του Ιουλίου 2014, είναι αφιερωμένο στις καλοκαιρινές διακοπές: από τον σχεδιασμό τους στην επιλογή των ξενοδοχείων και από τον οικονομικό προϋπολογισμό τους μέχρι τη λεπτομερή ξενάγηση στις πόλεις και στα αξιοθέατα. Είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός με 120 σελίδες όπου παρουσιάζονται και αναλύονται 110 χρήσιμες εφαρμογές για iPad και iPhone.

Μάθετε λοιπόν πώς μπορείτε με το iPad και το iPhone σας να κάνετε κρατήσεις σε ξενοδοχεία, hostel και ενοικιαζόμενα δωμάτια, να αγοράσετε εισιτήρια για αεροπλάνα, πλοία, τραίνα και οποιονδήποτε άλλο τρόπο μετακίνησης, πώς να βρείτε το δρόμο σας σε άγνωστα μέρη, να περιηγηθείτε στα ιστορικά και στα καλλιτεχνικά αξιοθέατα, να ανακαλύψετε άγνωστες παραλίες και ασυνήθιστες γωνιές πόλεων και οικισμών, αλλά και να συνεννοηθείτε με τους ντόπιους, ακόμα και αν δεν μιλάτε την γλώσσα!

Τα Orange Books είναι διαθέσιμα δωρεάν (τουλάχιστον το πρώτο τεύχος) στην διεύθυνση http://i-system.gr/orangebooks/ . Σύντομα, τα Orange Books θα γίνουν διαθέσιμα και από το iBookstore.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024