Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οδηγίες προς τους Εξερευνητές με τα Γυαλιά της, δίνει η Google

Οδηγίες προς τους Εξερευνητές με τα Γυαλιά της, δίνει η Google

Μια λίστα με όσα πρέπει και δεν πρέπει να κάνει όποιος φοράει τα Γυαλιά της Google δίνει ο αμερικανικός κολοσσός. Ανάμεσα στα «πρέπει», η συναίνεση των ανθρώπων που καταγράφονται με την κάμερα στο περίφημο Google Glass και η χρήση των φωνητικών εντολών. Στα ανεπίτρεπτα, η ανάγνωση λογοτεχνικών έργων επικών διαστάσεων, το σκι με τα Γυαλιά και η αναίδεια (εξ ου και ο νεότευκτος όρος "Glasshole").

Μια λίστα με όσα πρέπει και δεν πρέπει να κάνει όποιος φοράει τα Γυαλιά της Google δίνει ο αμερικανικός κολοσσός. Ανάμεσα στα «πρέπει», η συναίνεση των ανθρώπων που καταγράφονται με την κάμερα στο περίφημο Google Glass και η χρήση των φωνητικών εντολών. Στα ανεπίτρεπτα, η ανάγνωση λογοτεχνικών έργων επικών διαστάσεων, το σκι με τα Γυαλιά και η αναίδεια (εξ ου και ο νεότευκτος όρος «Glasshole»).

Η μάλλον σύντομη λίστα δημιουργήθηκε από την ανατροφοδότηση που παρέχουν στην εταιρεία οι πρώτοι Google Glass Explorer -οι οποίοι υπολογίζονται σε 30.000 Αμερικανούς. Όπως επισημαίνεται, τα «έξυπνα γυαλιά» δημιουργήθηκαν για να δίνουν σύντομες, περιεκτικές και χρήσιμες πληροφορίες μέσα από το μικροσκοπικό πρίσμα-οθόνη που βρίσκεται προσαρτημένο στον σκελετό τους. Γι’αυτό, η Google συστήνει στους χρήστες να μην τα χρησιμοποιούν όπως το smartphone -δεν χρειάζεται να ακουμπούν τον σκελετό, ή να μην αξιοποιούν τις φωνητικές εντολές. Απαραίτητο κρίνεται να ζητούν όσοι τα φορούν την άδεια των παρευρισκομένων για την καταγραφή σε βίντεο ή φωτογραφίες.

Ωστόσο, είναι αναμενόμενο να δεχτείτε καταιγισμό ερωτήσεων για το Google Glass, σημειώνει η Google σε σχετικό post. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεστε αναιδείς ή ακόμα και τρομακτικοί («Glasshole») γιατί έτσι δεν θα επιδείξουν ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τα έξυπνα γυαλιά της Google οι επιχειρήσεις και θα καταστρέψουν την εμπειρία για τους υπόλοιπους επίδοξους Εξευρενητές, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024