Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνατε Like στο tech.in.gr για τους εκτυπωτές Epson; Έγινε η κλήρωση!

Κάνατε Like στο tech.in.gr για τους εκτυπωτές Epson; Έγινε η κλήρωση!

Η Epson προσφέρει σε δύο τυχερούς επισκέπτες του tech.in.gr δύο εκτυπωτές Epson L355 με το σύστημα Ink Tank, δηλαδή ενσωματωμένα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας για εκτυπώσεις με πολύ χαμηλό κόστος. Κάντε Like στην σελίδα του tech.in.gr στο Facebook, κάντε το τεστ εξοικονόμησης κόστους της Epson και μπείτε στην κλήρωση της 3ης Φεβρουαρίου 2014!

Η Epson προσφέρει σε δύο τυχερούς επισκέπτες του tech.in.gr δύο εκτυπωτές Epson L355 με το σύστημα Ink Tank, δηλαδή ενσωματωμένα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας για εκτυπώσεις με πολύ χαμηλό κόστος.

Κάντε Like στην σελίδα του tech.in.gr στο Facebook και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να συμμετέχετε στην κλήρωση της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου 2014.

  • Η κλήρωση έγινε! Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (με βάση τα στοιχεία που έχουν δηλώσει).
  • Νικητές αναδείχτηκαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Γατούλας και Ισίδωρος Αξιώτης. Το in.gr επικοινώνησε με τους τυχερούς και αποδέχτηκαν το δώρο τους.

Εάν ο εκτυπωτής σας δεν είναι Epson, ξέρετε πόσα χρήματα χάνετε;

Κάντε το συγκριτικό τεστ μεταξύ ενός εκτυπωτή Epson και ενός εκτυπωτή του ανταγωνισμού και δείτε γιατί με έναν εκτυπωτή Ink Tank System, εξασφαλίζετε έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα και έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος!

To tech.in.gr έχει αναλύσει τα πλεονεκτήματα των μεγάλων δεξαμενών μελάνης που υιοθετείται πλέον από την Epson. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά στο παρακάτω άρθρο:

    O Epson L355 καλύπτει τις ανάγκες και των μικρών επιχειρήσεων, καθώς πρόκειται για το μοντέλο Ink Tank «όλα-σε-ένα»: εκτυπωτής, σαρωτής και φωτοαντιγραφικό. Κάθε σετ από τα μεγάλου όγκου φιαλίδια μελάνης 70ml μπορούν να εκτυπώσουν μέχρι και 4.000 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες σελίδες και προσφέρουν χαμηλό κόστος λειτουργίας των 0,005 € ανά σελίδα, ή μόλις 2,50 € ανά δεσμίδα του χαρτιού των 500 φύλλων. Επιπλέον, τα δύο έξτρα φιαλίδια μαύρης μελάνης που περιλαμβάνονται στη συσκευασία αυξάνουν τη συνδυασμένη παραγωγή εκτύπωσης σε 12.000 σελίδες. Ο L355 είναι συμβατός με την εφαρμογή Epson iPrint, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν ασύρματα από smartphone και tablet. Ο L355 διατίθεται στην τιμή των 230 €. Το κάθε φιαλίδιο μελάνης 70ml για τον L355 πωλείται 6 €.

    Όροι – Προϋποθέσεις διαγωνισμού

    • Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τη σελίδα του tech.in.grστο Facebook. Κάθε άτομο δικαιούται μία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα «αποδέχεται» συμμετοχές που προέρχονται μόνο από διαφορετικά e-mail.
    • Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/ σύνδεσμο Μου αρέσει! (Like!) και φυσικά να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Στην περίπτωση που ήδη έχετε κάνει Μου αρέσει! (Like!), αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.
    • Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014,στις 13.00, στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80.
    • Το in.gr στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με τους τυχερούς -/ρές σχετικά με την παραλαβή του δώρου τους.

    In.gr Τεχνολογία

    Sports in

    Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

    Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Παρασκευή 26 Απριλίου 2024