Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφουν (ξανά) στα δικαστήρια Apple και Samsung

Επιστρέφουν (ξανά) στα δικαστήρια Apple και Samsung

Samsung και Apple επιστρέφουν στην αίθουσα του δικαστηρίου, στην οποία ένορκοι θα επανεξετάσουν το ύψος της αποζημίωσης που θα καταβάλλει ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής μετά την δικαστική απόφαση του Αυγούστου 2012 που καταδίκαζε την Samsung για αντιγραφή του "look and feel" προϊόντων της Apple. Επί τάπητος, ένα μέρος από την αποζημίωση 1,05 δισεκατομμυρίων δολαρίων και συγκεκριμένα 450,5 εκατομμύρια δολάρια.

Samsung και Apple επιστρέφουν στην αίθουσα του δικαστηρίου, στην οποία ένορκοι θα επανεξετάσουν το ύψος της αποζημίωσης που θα καταβάλλει ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής μετά την δικαστική απόφαση του Αυγούστου 2012 που τον καταδίκαζε για αντιγραφή του «look and feel» προϊόντων της Apple. Επί τάπητος, ένα μέρος από την αποζημίωση 1,05 δισεκατομμυρίων δολαρίων και συγκεκριμένα 450,5 εκατομμύρια δολάρια.

Την νέα δίκη είχε διατάξει τότε η δικαστής Λούσι Κοχ. Οι νέοι ένορκοι καλούνται να επανεξετάσουν την ζημία που υπέστη η Apple από την διάθεση των Galaxy Prevail, Gem, Indulge, Infuse 4G, Galaxy S II AT&T, Captivate, Continuum, Droid Charge, Epic 4G, Exhibit 4G, Galaxy Tab, Nexus S 4G, Replenish, και Transform. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την υπόθεση αυτή αναμένεται να γίνει γνωστή 19-22 Νοεμβρίου 2013.

Στις 31 Μαρτίου 2014 οι διάδικοι πρόκειται να επιστρέψουν στα δικαστήρια. Σχετική αγωγή έχει υποβάλλει η Apple τον Φεβρουάριο του 2012, κατηγορώντας την Samsung ότι επαναλαμβάνει την πρακτική της παραβιάζοντας άλλες κατοχυρωμένες πατέντες της αρχικά μόνο στο Galaxy Nexus, στην συνέχεια στο Samsung Galaxy S III, στο Samsung Galaxy Note II και άλλα προϊόντα της. Στις νέες κατηγορίες η Samsung απάντησε «δείχνοντας» δικές της πατέντες στο iPhone 5. Η δικαστής Κοχ επενέβη και πάλι για να περιορίσει την αντιδικία σε 25 προϊόντα και ισάριθμες πατέντες, σε μια προσπάθεια να μειώσει την πολυπλοκότητα για τους ενόρκους που καλούνται να αναγνωρίσουν ποια πατέντα χρησιμοποιείται σε ποιο προϊόν.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024