Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτυπωτή laser με NFC και πολυμηχανήματα για smartphone από την Samsung

Εκτυπωτή laser με NFC και πολυμηχανήματα για smartphone από την Samsung

H Samsung Electronics λανσάρει στην ελληνική αγορά τον πρώτο έγχρωμο εκτυπωτή λέιζερ με NFC καθώς και δύο πολυλειτουργικά μηχανήματα που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών smartphone, όπως σημειώνει ο κατασκευαστής. Η ταχύτητα μονόχρωμης εκτύπωσης φτάνει τις 18 σελίδες Α4 το λεπτό και έως τις 4 έγχρωμες σελίδες Α4 το λεπτό για κάθε μοντέλο, με υποστηριζόμενη ανάλυση 2400x600 dpi.

H Samsung Electronics λανσάρει στην ελληνική αγορά τον πρώτο έγχρωμο εκτυπωτή λέιζερ με NFC καθώς και δύο πολυλειτουργικά μηχανήματα που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών smartphone, όπως σημειώνει ο κατασκευαστής. Η ταχύτητα μονόχρωμης εκτύπωσης φτάνει τις 18 σελίδες Α4 το λεπτό και έως τις 4 έγχρωμες σελίδες Α4 το λεπτό για κάθε μοντέλο, με υποστηριζόμενη ανάλυση 2400×600 dpi.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης είναι:

  • SL-C410W: 187 ευρώ
  • SL-C460W: 290 ευρώ
  • SL-C460FW: 365 ευρώ

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, όλα τα μοντέλα θα διατίθενται αποκλειστικά από τα καταστήματα της αλυσίδας Πλαίσιο.

Η νέα σειρά αποτελείται από τον έγχρωμο λέιζερ εκτυπωτή C410W (€187), τα έγχρωμα λέιζερ πολυμηχανήματα C460W (€290), με λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης, και τον C460FW (€365), με δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ.

Ο Xpress C410W συνδέεται ασύρματα με φορητές συσκευές για να εκτυπώσει φωτογραφίες, έγγραφα, e-mail και περιεχόμενο από το διαδίκτυο, με ένα άγγιγμα του smartphone στον εκτυπωτή. Η σάρωση και η αποστολή φαξ διευκολύνεται μετά τον συγχρονισμό των επαφών του χρήστη από το smartphone στον εκτυπωτή.

Η Samsung διαθέτει την εφαρμογή Samsung Mobile Print App με την οποία «οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν τα πάντα», από αρχεία PDF μέχρι και αρχεία Excel και Power Point από το smartphone τους, σημειώνει η εταιρεία.

Όσοι δεν διαθέτουν smartphone με αισθητήρα ασύρματης επικοινωνίας πολύ μικρής εμβέλειας NFC ή δεν έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή Samsung Mobile Print App στο κινητό τους, μπορούν και πάλι να επωφεληθούν από τη σειρά Xpress C4XO, καθώς υποστηρίζει και το Google Cloud Print (εκτυπώνουν μέσω του διαδικτύου, από όπου και αν βρίσκονται, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε smart συσκευή).

  • Επιπλέον, όσοι διαθέτουν smartphone από την σειρά Galaxy ή/και Galaxy Tab έχουν το επιπρόσθετο πλεονέκτημα να εκτυπώνουν εικόνες από το gallery app, έγγραφα, e-mail και σελίδες από το διαδίκτυο.

Ακόμα, η Samsung σημειώνει πως η εγκατάσταση του εκτυπωτή από ασύρματο δίκτυο ολοκληρώνεται σε τρία γρήγορα βήματα.

Οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις λειτουργίες «One Touch Eco Button» και «Easy Eco Driver» για την ενεργοποίηση του eco mode, ώστε να εξοικονομείται έως και 20% του συνολικού κόστους (εξοικονόμηση τόνερ, χαρτιού και ενέργειας). Το «Easy Eco Driver» διακρίθηκε με το βραβείο ‘Outstanding Achievement in Innovation’ από το Buyers Lab το 2012.

Η νέα σειρά εκτυπωτών διαθέτει επίσης το λογισμικό «Easy Printer Manager» που βοηθά τους χρήστες στο σπίτι ή σε ένα μικρό εργασιακό χώρο να διαχειρίζονται το λογισμικό τους, χωρίς την ανάγκη ενός εξειδικευμένου IT manager. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση του εκτυπωτή, όπως μηνύματα λάθους, ειδοποιήσεις για εμπλοκή χαρτιού, εάν τελείωσε το χαρτί, ή αν άδειασε το τόνερ.

Ο κατασκευαστής υπόσχεται εκτυπώσεις με «εντυπωσιακά ζωντανά χρώματα», εργασία που αναλαμβάνει η τεχνολογία Clean Page της Samsung. Ο νέος NFC έγχρωμος λέιζερ εκτυπωτής της Samsung και οι MFP εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών, διακρίθηκαν με το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο σχεδιασμού προϊόντος iF το 2013 για τον εργονομικό σχεδιασμό τους και την ευκολία στη χρήση.

Η μέση απόδοση κάθε κασέτας μελάνης σύμφωνα με τον κατασκευαστή φτάνει τις 1.500 «τυπικές» σελίδες αν και οι εκτυπωτές παραδίδονται με κασέτα μαύρου τόνερ 700 σελίδων. Ομοίως, η μέση απόδοση κασέτας έγχρωμης μελάνης είναι 1.000 «τυπικές» σελίδες (και παραδίδονται με κασέτα toner 500 σελίδων).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024