Αύριο Παρασκευή 16 Ιουλίου, στις 23:00, στον Alpha η τρελή παρέα μας περιμένει για να μας δείξουν τι σημαίνει να είναι κάποιος του… «ποιοτικού»! Σε αυτό το επεισόδιο, σε ρόλο guest star θα απολαύσουμε την Δήμητρα Γαλάνη και τον Γιώργο Μαζωνάκη! Στη δισκογραφική εταιρεία ΣΟΛΦΕΖ η κυρά Φωτεινή, η καινούργια καφετζού, έχει δύο ιδιαιτερότητες: πρώτον, […]

Αύριο Παρασκευή 16 Ιουλίου, στις 23:00, στον Alpha η τρελή παρέα μας περιμένει για να μας δείξουν τι σημαίνει να είναι κάποιος του… «ποιοτικού»!
Σε αυτό το επεισόδιο, σε ρόλο guest star θα απολαύσουμε την Δήμητρα Γαλάνη και τον Γιώργο Μαζωνάκη!

Στη δισκογραφική εταιρεία ΣΟΛΦΕΖ η κυρά Φωτεινή, η καινούργια καφετζού, έχει δύο ιδιαιτερότητες: πρώτον, είναι ολόιδια με τη Δήμητρα Γαλάνη και δεύτερον, ονειρεύεται να γνωρίσει το Γιώργο Μαζωνάκη με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη.
Όλο αυτό προκαλεί σύγχυση στη Σκύλα Στεφανία που ήδη έχει προαχθεί σε γενική διευθύντρια της ΣΟΛΦΕΖ. Στο μεταξύ, η Έλη καλεί τον Μπίλι, το Μητσάκι και τον Άρη στο κέντρο που τραγουδάει ο Μαζωνάκης, στο πλαίσιο μιας βραδιάς δημοσίων σχέσεων απ’ την οποία δε λείπει ούτε ο Ηλίας Χ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr