Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι καλύτερες προτάσεις στην TV για το Σαββατοκύριακο

Οι καλύτερες προτάσεις στην TV για το Σαββατοκύριακο

Επιλογή – επιμέλεια Τζένη Παπαγεωργίου ΣΑΒΒΑΤΟ 10/6 COSMOTE TV/Formula1 H Ferrari έγινε κυρίαρχος στο Μόντε Κάρλο, με τους δυο πιλότους της να τερματίζουν στις πρώτες θέσεις της δυσκολότερης πίστας στη Formula1. Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος δίνεται στον Καναδά, όπου θα έχουμε πρόσβαση από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, (Παρασκευή 9/6, 16.50, COSMOTE SPORT 7HD) έως […]

Επιλογή – επιμέλεια Τζένη Παπαγεωργίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/6

COSMOTE TV/Formula1
H Ferrari έγινε κυρίαρχος στο Μόντε Κάρλο, με τους δυο πιλότους της να τερματίζουν στις πρώτες θέσεις της δυσκολότερης πίστας στη Formula1. Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος δίνεται στον Καναδά, όπου θα έχουμε πρόσβαση από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, (Παρασκευή 9/6, 16.50, COSMOTE SPORT 7HD) έως τον αγώνα της Κυριακής 11/6 (20.45, COSMOTE SPORT 5HD).

COSMOTE TV/MotoGP
Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, εκτός από τη Formula1 και το Γκραν Πρι του Καναδά, μπορούν να παρακολουθήσουν τον 7ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP, στη Βαρκελώνη. Την Παρασκευή 9/6, συντονιζόμαστε στις 10.50 με το Circuit de Barcelona-Catalunya, για τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, το Σάββατο 10/6, στις 15.05 θα ξεκινήσουν οι κατατακτήριες, ενώ ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 11/6, στις 14.30 (COSMOTE SPORT 5HD).

COSMOTE TV/Grand Slam
Οι φαν του τένις, δεν χάνουν το γαλλικό Grand Slam, το οποίο ολοκληρώνεται με τους συναρπαστικούς τελικούς γυναικών και ανδρών, στις 10 &11/6, αντίστοιχα. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, βρίσκονται τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά, στο Eurosport HD (16.00).

21:00 Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ:Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ – ΣΚΑΪ
Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Γουάιατ
Παίζουν: Τζέιμς Φράνκο, Άντι Σέρκις, Φρίντα πίντο
Έτος παραγωγής: 2011

Η έβδομη ταινία της σειράς ταινιών planet of the Apes. Ένας χιμπατζής που μεγαλώνει ανάμεσα σε ανθρώπους βρίσκει πρόσβαση σε ένα πειραματικό φάρμακο που του δίνει ανθρώπινη ευφυία και συναισθήματα. Αναζητώντας εκδίκηση για τα άλλα ζώα του είδους του που βρίσκονται φυλακισμένα σε ένα καταφύγιο για πρωτεύοντα θηλαστικά, δίνει και σε άλλους χιμπατζήδες το ίδιο φάρμακο. Σύντομα, θα δημιουργήσει έναν στρατό από ευφυείς πιθήκους, έτοιμους για επανάσταση ενάντια στο ανθρώπινο είδος…

Υποψήφιο για Όσκαρ Οπτικών εφέ – Υποψήφιο για Βραβείο BAFTA Καλύτερων ειδικών οπτικών εφέ

22:15 ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ – ΕΡΤ1
Σκηνοθεσία: Φίλιππος Τσίτος
Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Θεοδώρα Τζήμου, Χρήστος Στέργιογλου, Σοφία Σεϊρλή, Αχιλλέας Κυριακίδης, Μάκης Παπαδημητρίου, Μηνάς Χατζησάββας, Μισέλ Δημόπουλος, Πατής Κουτσάφτης, Χρήστος Λιακόπουλος, Γιώργος Σουξές.

Ο Σωτήρης είναι προανακριτής της Αστυνομίας. Έχει μια εμμονή: θέλει να είναι δίκαιος. Αρνείται να κρίνει τους ανθρώπους σύμφωνα με το νόμο. Προτιμά να τους κρίνει σύμφωνα με την προσωπική του ηθική. Στην προσπάθειά του να σώσει έναν ακόμα αθώο, σκοτώνει από λάθος έναν άνθρωπο. Η Δώρα είναι η μοναδική μάρτυρας στο έγκλημα. Είναι μια καθαρίστρια, που προκειμένου να επιβιώσει, είναι έτοιμη να αδικήσει όποιον βρει μπροστά της. Η «άδικη» Δώρα θα σώσει τον «δίκαιο» Σωτήρη; Και ο έρωτας; Τι κάνουμε τώρα με τον έρωτα;

23:00 ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ – MEGA
Σκηνοθεσία: Φρανκ Οζ
Παίζουν: Ρούπερτ Γκρέιβς, Μάθιου ΜακΦάντιεν, ‘Αντι Νάιμαν, Κίλι Χόους
Διάρκεια:
91 λεπτά

Το πρωί της κηδείας του πατέρα τους, η οικογένεια και οι φίλοι του αποθανόντα, καταφθάνουν ο καθένας με την δική του ταραχή και άγχος. Ο γιος, ο Ντάνιελ, γνωρίζει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ερωτιάρη εκνευριστικό, διάσημο συγγραφέα αδελφό του, τον Ρόμπερτ, ο οποίος μόλις κατέφθασε αεροπορικώς από την Νέα Υόρκη, αλλά και να τηρήσει τις υποσχέσεις για μια νέα ζωή που έδωσε στην σύζυγό του, την Τζέιν. Στο μεταξύ, η ξαδέλφη του Ντάνιελ, η Μάρθα και ο μυαλωμένος καινούριος αρραβωνιαστικός της, ο Σάιμον είναι στα όρια της απελπισίας, γιατί πρέπει να κάνουν καλή εντύπωση στον οξύθυμο πατέρα της Μάρθας- ένα σχέδιο που κυριολεκτικά… φεύγει από το παράθυρο, όταν ο Σάιμον κατά λάθος πίνει μια παραισθησιογόνο ουσία στην διαδρομή προς την τελετή, κάτι που τον καθιστά επιρρεπή σε ανεξέλεγκτες κρίσεις παραληρήματος και… ξεγυμνώματος, μπροστά στα μάτια των μελλοντικών εξ αγχιστείας συγγενών του.
Και τότε έρχεται το αληθινό σοκ: ένας μυστηριώδης επισκέπτης, ο οποίος απειλεί να αποκαλύψει ένα συγκλονιστικό οικογενειακό μυστικό. Καθώς οι θορυβώδεις καταστροφές και οι απρόσμενες αναποδιές ανακύπτουν σε όλα τα μέτωπα, είναι στα χέρια των δυο αδελφών να κρύψουν την αλήθεια από την οικογένεια και τους φίλους και να βρουν το πως θα θάψουν όχι μόνο τον αγαπημένο τους συγγενή αλλά και το μυστικό που κρατούσε κρυφό…

00:15 ΕΚΠΟΜΠΗ -100 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ – ΕΡΤ2

Δύο ισπανικές ταινίες που έκαναν ήδη την πρεμιέρα τους στις ελληνικές αίθουσες.
Το «100 μέτρα» είναι η αληθινή ιστορία του Ραμόν που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και με προσωπικό αγώνα θα καταφέρει να ολοκληρώσει το τρίαθλο για τον τίτλο του «Σιδερένιου ανθρώπου»: 3,8 χλμ κολύμβηση, 180 χλμ ποδηλασία και 42΄ τρέξιμο. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας Μαρσέλ Μπαρένα μιλούν στην εκπομπή του Αλέξανδρου Ρωμανού Λιζάρδου για την ταινία.
Στη συνέχεια της πολυβραβευμένης ταινίας «Το κορίτσι των ονείρων σου», ο βραβευμένος με Όσκαρ για το «Belle Epoque», Φερνάντο Τρουέμπα, καθώς και οι ηθοποιοί του, Νέους Ασένσι και Χόρχε Σανθ, περιγράφουν την εμπειρία τους να βρεθούν στα ίδια πλατό σχεδόν 20 χρόνια μετά το πρώτο μέρος. Η ταινία «Η βασίλισσα της Ισπανίας» περιγράφει τις ιστορίες της Μακαρένα Γρανάδα (Πενέλοπε Κρουζ), όταν έπειτα από μια επιτυχημένη καριέρα στην Αμερική, επιστρέφει τη δεκαετία του ’50 στην Ισπανία για να γυρίσει -με τις ευλογίες του Φράνκο- ένα ηθικοπλαστικό θρησκευτικό δράμα. Η ίδια αντιστέκεται, μαζί και το υπόλοιπο συνεργείο…
Όλες οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν στη διοργάνωση της FAPAE, Malaga de Cine, με την αμέριστη βοήθεια της Amaya Alvarez Benfele.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6

20:00 Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ – ΑΝΤ1

Ο Μπάρι, μια νεαρή μέλισσα με επαναστατικό πνεύμα, αρνείται να ασχοληθεί με την παραγωγή μελιού. Έτσι, αποφασίζει να βγει από την κυψέλη του και να επισκεφτεί τον κόσμο των ανθρώπων. Φτάνει στην Νέα Υόρκη, όπου γίνεται φίλος με μια ανθοπώλισσα, τη Βανέσα. Σύντομα ο Μπάρι συνειδητοποιεί ότι οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τις μέλισσες κλέβοντας και τρώγοντας το μέλι τους. Οργισμένος, αποφασίζει να «αποζημιώσει» το είδος του και κάνει μήνυση στην ανθρώπινη φυλή!

21:00 SURVIVOR – ΣΚΑΪ
Πόσο θα επηρεάσει την ψυχολογία των «Διασήμων» η αποχώρηση του Βο από το “Survivor”; Πώς θα καταφέρουν οι τρεις παίκτες ν’ ανταπεξέλθουν στον αγωνιστικό χώρο; Πώς θα είναι η επόμενη μέρα στην παραλία των παικτών;

21.00 ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ 2/Α’ Προβολή – COSMOTE CINEMA 1HD
Παίζουν: Σεθ Ρόγκεν, Ζακ Έφρον και Ρόουζ Μπερν
Ο Μακ και η Κέλι ανησυχούν για ακόμα μία φορά, όταν μια έξαλλη αδελφότητα φοιτητών μετακομίζει δίπλα τους. Με την ψυχική υγεία τους να κινδυνεύει, αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με έναν παλιό εχθρό, για να βάλουν τους νέους γείτονες στη θέση τους.

22:00 FAST & FURIOUS7: ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ – Ά τηλεοπτική προβολή/Novacinema1HD
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν
Παίζουν: Βιν Ντίζελ,Τζέισον Στέιθαμ, Μισέλ Ροντρίγκες, Πολ Γουόκερ

Η έβδομη ταινία της θρυλικής σειράς δράσης «Fast & Furious 7: Μαχητές των Δρόμων» που γνώρισε τεράστια εμπορική και εισπρακτική επιτυχία παγκοσμίως κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD.
Η ταινία που ανέδειξε την κουλτούρα των «φτιαγμένων» αυτοκινήτων σε σκηνοθεσία του Μαλαισιανό – Αυστραλιανού Τζέιμς Γουάν, γνωστού δημιουργού της σειράς ταινιών τρόμου «Saw», υπόσχεται άφθονες δόσεις αδρεναλίνης και καταιγιστικής δράσης σε καλοστημένα ιλιγγιώδη καρέ που κόβουν την ανάσα.
Σε αυτήν την καταιγιστική περιπέτεια εκδίκησης ο Ντόμινικ, ο Μπράιαν και η υπόλοιπη ομάδα βρίσκονται στο στόχαστρο του διψασμένου για εκδίκηση Ντέκαρντ Σο. Ένας απρόσμενος σύμμαχος τους προσφέρει τη βοήθειά του, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα!
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

22:30 ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΕΡΤ3
Σκηνοθέτης: Radu Jude
Παίζουν: Andreea Bosneag, Doru Catanescu, Alexandru Georgescu

Η Delia, μια νεαρή Ρουμάνα, φτάνει στο Βουκουρέστι με τους γονείς της για να παραλάβει το βραβείο που κέρδισε σε ένα διαγωνισμό που διοργανώθηκε από μια εταιρεία αναψυκτικών. Το βραβείο είναι ένα όμορφο καινούριο αυτοκίνητο. Αυτό που η Delia πρέπει να κάνει τώρα είναι να εμφανιστεί μπροστά από την κάμερα σε μια διαφήμιση. Όλα πάνε καλά μέχρι που γίνεται αντιληπτό ότι η Delia και οι γονείς της έχουν πολύ διαφορετικές ιδέες για το τι πρέπει να γίνει με το καινούριο αυτοκίνητο. Εν τω μεταξύ, ο χορηγός του διαγωνισμού χρειάζεται έναν όμορφο νικητή με ένα λαμπερό χαμόγελο. Μια σάτιρα και ένα ψυχολογικό πορτρέτο μιας κοινωνίας διαστρεβλωμένης από τη δουλεία της στον καπιταλισμό και τον καταναλωτισμό.

23:00 Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ – STAR
Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε
Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ματ Ντέιμον, Τζακ Νίκολσον, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μάρτιν Σιν, Ρέι Γουίνστοουν

Προκειμένου να διατηρήσει την παντοδυναμία του, ένας πανίσχυρος άνδρας της Ιρλανδικής Μαφίας, είχε τοποθετήσει μέσα στους κόλπους της Αστυνομικής Ακαδημίας της Μασαχουσέτης μια ομάδα από τους πιο εξέχοντες και χαρισματικούς νεαρούς άνδρες του με σκοπό να αναρριχηθούν στην ιεραρχία της αστυνομίας και να αποτελέσουν στο μέλλον, τους πιο πιστούς πληροφοριοδότες του. Στο μεταξύ για να πατάξουν το οργανωμένο έγκλημα, οι αστυνομικές αρχές της Βοστόνης αποφασίζουν να τοποθετήσουν έναν μυστικό τους πράκτορα στην οργάνωση του αρχιμαφιόζου της περιοχής, του διαβόητου Φρανκ Κοστέλο.
Πρόκειται για τον Μπίλι Κόστιγκαν, έναν νεαρό αστυνομικό, που καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φρανκ και να διεισδύσει στην οργάνωσή του. Οι συνεχείς διαρροές πληροφοριών αναγκάζουν την αστυνομία να αναλογιστεί την πιθανότητα ύπαρξης «καρφιού» μέσα στους κόλπους της. Η σύσταση της Ειδικής Ομάδας Ερευνών, που αναλαμβάνει την ανακάλυψη του χαφιέ, περιλαμβάνει και το νεαρό Κόλιν Σάλιβαν. Όμως αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι πως ο Κόλιν αποτελεί στην πραγματικότητα το «δεξί χέρι» του Κοστέλο, είναι ένας από τους προστατευόμενούς του, που έγιναν αστυνομικοί στην υπηρεσία του οργανωμένου εγκλήματος!

23:15 PASSION – ALPHA
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Ντε Πάλμα
Παίζουν: Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Νούμι Ραπάς, Κάρολαϊν Χέρφερθ, Πολ Άντερσον

Η Κριστίν, ανώτερο στέλεχος μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας, είναι μια φιλόδοξη γυναίκα, γοητευτική όσο και χειριστική, προκειμένου να πετυχαίνει πάντα αυτό που θέλει. Αντίθετα, η Ίζαμπελ, η αθώα, μετριοπαθής και πάντα πρόθυμη υφισταμένη της, είναι γεμάτη πρωτότυπες ιδέες, που η Κριστίν δεν έχει κανένα πρόβλημα να «κλέβει» ως δικές της. Η Κριστίν απολαμβάνει τον έλεγχο που ασκεί στην Ίζαμπελ και το παιχνίδι της ταπείνωσης στο οποίο την υποβάλλει. Όταν μάλιστα η Ίζαμπελ κοιμηθεί με έναν από τους εραστές της Κριστίν, η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη γι’ αυτήν, αφού η ταπείνωση και η ψυχολογική κακοποίηση που θα υποστεί ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Καθώς όμως η Ίζαμπελ αρχίζει να χάνει όχι μόνο τον ύπνο της, αλλά και τον ίδιο τον εαυτό της, πρέπει να βρει άμεσα έναν τρόπο να αναστρέψει την κατάσταση, προτού να είναι πολύ αργά για την ίδια τη ζωή της…



00:15 Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ – ΕΡΤ1

Σκηνοθέτης: Τζόσουα Οπενχάιμερ, Κριστίν Κιν και (ανώνυμος)

Βραβευμένο ντοκιμαντέρ

Όταν η κυβέρνηση της Ινδονησίας ανατράπηκε από πραξικόπημα το 1965, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε λιγότερο από ένα χρόνο. Ο Ανουάρ και οι φίλοι του, από μαυραγορίτες εισιτηρίων προάχθηκαν σε αρχηγούς ταγμάτων θανάτου. Ο Ανουάρ σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια εκατοντάδες άτομα. Στο ντοκιμαντέρ, ο Ανουάρ και οι φίλοι του συμφώνησαν να εξιστορήσουν αυτούς τους φόνους. Αλλά το βασικό τους κίνητρο για να συμμετάσχουν δεν ήταν η κατάθεση της μαρτυρίας τους: ήθελαν να πρωταγωνιστήσουν ο καθένας στο αγαπημένο του είδος ταινίας – γουέστερν, κατασκοπείας, μιούζικαλ. Γράφουν τα σενάρια. Παίζουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους. Και παίζουν επίσης τα θύματά τους.

Ο Γερμανός σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτζογκ είναι ένας από τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ.
To ντοκιμαντέρ έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές σε ΗΠΑ και Ευρώπη, το 2013 κέρδισε το European Film Award for Best Documentary και το Asian Pacific Screen Award, ενώ το 2014 ήταν υποψήφιο στην κατηγορία καλύτερου ντοκιμαντέρ στα Όσκαρ (86th Academy Awards).

01:30 ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ – ΣΚΑΪ
Σκηνοθεσία: John Michael McDonagh
Ηθοποιοί: Brendan Gleeson, Don Cheadle, Mark Strong

Ο Τζέρι Μπόιλ, αρχιφύλακας σε μια μικρή μεθοριακή πόλη στη δυτική όχθη της Ιρλανδίας, είναι γνωστός για την αντισυμβατική συμπεριφορά του, το ανατρεπτικό του χιούμορ και την τάση του να σπαταλά το μισθό του σε γυναίκες και σε κάθε είδους «ουσίες». Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μπορεί να συνεννοηθεί είναι η βαριά άρρωστη μητέρα του, καθώς όλοι οι υπόλοιποι, των συναδέλφων του συμπεριλαμβανομένων, τον θεωρούν αγύριστο κεφάλι. Κι όμως, ακόμη κι αυτός ο τόσο πέρα απ’ τα καθιερωμένα εκπρόσωπος του Νόμου, σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως, κατά βάθος, διαθέτει τον προσωπικό του ηθικό κώδικα. Έναν κώδικα, ο οποίος θα παραβιαστεί από μια αλυσίδα γεγονότων, που θα πυροδοτήσει η παρουσία στα λημέρια του τού Γουέντελ Έβερετ – ενός απόλυτα πειθαρχημένου πράκτορα του FBI, ο οποίος θα ζητήσει τη βοήθειά του, προκειμένου να εξαρθρώσουν μια διεθνή σπείρα διακίνησης ναρκωτικών… ξημερώματα Δευτέρας 12/06

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά νέα ΕΔΩ

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

entertainment.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024