Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραβεία ΙΡΙΣ σε Α’ προβολή και κινηματογραφικές πρεμιέρες στην COSMOTE TV

Βραβεία ΙΡΙΣ σε Α’ προβολή και κινηματογραφικές πρεμιέρες στην COSMOTE TV

Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV ξεχωρίζει η αποκλειστική προβολή της τελετής απονομής των Βραβείων ΊΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (της οποίας ήταν και Μεγάλος Χορηγός), το Σάββατο 1/4, στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Η 8η Τελετή Απονομής των Βραβείων ΙΡΙΣ έρχεται σε πρώτη προβολή στην COSMOTE TV (COSMOTE CINEMA 2HD). Κάθε χρόνο, οι δραστηριότητες […]

Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV ξεχωρίζει η αποκλειστική προβολή της τελετής απονομής των Βραβείων ΊΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (της οποίας ήταν και Μεγάλος Χορηγός), το Σάββατο 1/4, στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Η 8η Τελετή Απονομής των Βραβείων ΙΡΙΣ έρχεται σε πρώτη προβολή στην COSMOTE TV (COSMOTE CINEMA 2HD).

Κάθε χρόνο, οι δραστηριότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου κορυφώνονται με την απονομή των Βραβείων ΙΡΙΣ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/3 με παρουσιάστρια την κωμικό Κατερίνα Βρανά. Στη φετινή 8η απονομή, ξεχώρισαν η ταινία «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου με 11 υποψηφιότητες, η ταινία «Το Νήμα» του Αλέξανδρου Βούλγαρη με 10, και η ταινία «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη με 8 υποψηφιότητες (συμπαραγωγή της COSMOTE TV).

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εβδομαδιαίες πρεμιέρες.

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, βλέπουμε το δράμα ισλανδικής παραγωγής, Καρδιά Βουνό (Virgin Mountain) του Νταγκούρ Κάρι (Πέμπτη 30/3, 21.00, ζώνη Red Carpet Premiers), ενώ στο COSMOTE CINEMA 2HD, παρακολουθούμε σε Α’ Προβολή τη δραματική κομεντί Αναμνήσεις (Les Souvenirs) του Ζαν-Πολ Ρουβ (22.00, ζώνη Ladies First).

Στο ίδιο κανάλι, παρακολουθούμε την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Γκάζια 300 χλμ/ώρα στο MotoGP (Hitting the Apex) με αφηγητή τον Μπραντ Πιτ, για έξι θρύλους του πιο θεαματικού αγωνίσματος, στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι οποίοι μοιράζονται τις μοναδικές ιστορίες τους (Παρασκευή 31/3, στις 22.00, ζώνη DOC O’ CLOCK).

Στο ίδιο κανάλι, ξεκινάει την Τρίτη 4/4, το αφιέρωμα Greek – American Stars, με τις ελληνοαμερικανίδες ηθοποιούς που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία. Η αρχή γίνεται με την ταινία Γάμος Αλά Ελληνικά 2 της Νία Βαρντάλος (22.00).

Στο FOX, δεν χάνουμε την μεγάλη επιστροφή του Prison Break, που έρχεται στις οθόνες μας, σε λιγότερες από 24 ώρες από την επίσημη πρεμιέρα στις ΗΠΑ. Αν και ο Michael θεωρείται νεκρός, υπάρχουν στοιχεία για το αντίθετο, και έτσι ο Lincoln και η Sara, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να οργανώσουν τη μεγαλύτερη απόδραση της σειράς μέχρι τώρα (Τετάρτη 5/4, 21:50).

Στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, ξεχωρίζει το βραβευμένο με OSCAR® Φανταστικά ζώα και που Βρίσκονται, κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ με τον Έντι Ρεντμέιν (Τρίτη 28/3).

entertainment.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024