Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H τελευταία σεζόν του «Black Sails» έρχεται στα Novacinema

H τελευταία σεζόν του «Black Sails» έρχεται στα Novacinema

...

Ο τελευταίος κύκλος της επιτυχημένης σειράς Black Sails, με πρωταγωνιστές τους Τόμπι Στίβενς, Τζέσικα Πάρκερ Κένεντι, Χάνα Νιου και Λουκ Άρνολντ κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα, στις 21:00, στο Νovacinema4HD.

Στον επερχόμενο τέταρτο κύκλο των δέκα επεισοδίων της «πειρατικής» σειράς, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις νέες περιπέτειες του ατρόμητου πειρατή Captain Flint (Τόμπι Στίβενς) και του πληρώματός του, αλλά και το τελευταίο κεφάλαιο της ζωής των πειρατών στις Δυτικές Ινδίες.

Ο Blackbeard (Ρέι Στίβενσον) αποτελεί πλέον βασικό μέλος της συμμαχίας του Flint και του Rackham (Τόμπι Σμιτζ), ενώ ο θάνατος του Charles Vane, που ήταν σαν γιος του, εξακολουθεί να τον στοιχειώνει. Οι πειρατές και οι πρώην σκλάβοι θα κάνουν την τελευταία τους επανάσταση εναντίον των Άγγλων. Η σειρά θα ρίξει αυλαία με ακόμα περισσότερη δράση, δράμα, πολλές ανατροπές και πισώπλατα μαχαιρώματα που θα κρατήσουν τους θεατές με κομμένη την ανάσα.

Το Black Sails αποτελεί πρίκουελ της δημοφιλούς νουβέλας «Το νησί των θησαυρών» του συγγραφέα Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον. Επίσης, η σειρά έχει βραβευθεί με δύο βραβεία Emmy για τα οπτικά εφέ, τα οποία μαγεύουν και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή με φοβερές πειρατικές μάχες στην ξηρά και στη θάλασσα, αιμοδιψείς καρχαρίες, φλεγόμενα πλοία, τρομερούς τυφώνες και γιγαντιαία κύματα.

Η σειρά, μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024