Τετάρτη 22 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Υποψήφιος για έξι βραβεία Emmy ο Δημήτρης Παπαϊωάννου

Υποψήφιος για έξι βραβεία Emmy ο Δημήτρης Παπαϊωάννου

...

Υποψήφιος για έξι βραβεία Emmy είναι ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, για το Origins, την τελετή έναρξης που δημιούργησε για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες 2016 του Μπακού.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και η ομάδα του διεκδικούν στην 43η τελετή απονομή των Daytime Emmy Awards τα βραβεία για την καλλιτεχνική διεύθυνση, τη σκηνοθεσία , τα κοστούμια, τη μουσική επένδυση και τον φωτισμό.

Στην κατηγορία Σκηνοθεσία (outstanding directing special class) υποψήφιοι είναι ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Greg Breakell, με τους Τίνα Παπανικολάου και Louise Story να ακολουθούν ως βοηθοί σκηνοθέτη. Στην κατηγορία καλλιτεχνικής διεύθυνσης και των σκηνικών (outstanding art direction / set decoration / scenic design), το βραβείο διεκδικούν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Θανάσης Ντεμίρης, ο Michael Curry και ο Nicholas Mahon.

Για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση που «έντυσε» την τελετή έναρξης ανάμεσα στους φιναλίστ βρίσκονται οι Θεόδωρος Κουρεντζής και Βαγγελίνο Κουρεντζής. Για τους φωτισμούς, υποψήφιοι είναι οι Robert Dickinson, Travis Hagenbuch, Charles Dabezies και Ted Wells. Ο Άγγελος Μέντης μαζί με τη Yashi διεκδικούν το βραβείο για τα καλύτερα κοστούμια, όπως και η Paula Ryan ως supervisor. Το «Origins» είναι ακόμη υποψήφιο για τη ζωντανή και ηχογραφημένη μίξη ήχου (outstanding live and direct to tape sound mixing) με το βραβείο να διεκδικούν οι Cristian Kaestner, Paul Koemans, Richard Sharrat, Dino Suceska, Scott Willsallen καθώς και ο Justin Arthur.

entertainment.in.gr

Sports in

Οι επόμενες προκρίσεις της Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Ο αριθμός των 67 αθλητών για το Παρίσι θα αυξηθεί καθώς οι διαδικασίες πρόκρισης συνεχίζονται σε κάποια αθλήματα και αναμένεται η τελική αποστολή να ξεπεράσει τα 80 άτομα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Μαϊου 2024