Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
H Jennifer Lopez πήγε στην πρεμιέρα της χωρίς τον Ben Affleck, αλλά φορούσε την βέρα της

H Jennifer Lopez πήγε στην πρεμιέρα της χωρίς τον Ben Affleck, αλλά φορούσε την βέρα της

Διαψεύδει προσωρινά τις φήμες περι διαζυγίου τους.

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Atlas». Η 54χρονη σταρ παρευρέθηκε μόνη, χωρίς τον σύζυγό της Ben Affleck, γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες περί επικείμενου διαζυγίου. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, η JLo φορούσε τη βέρα της, παρά τα σενάρια για την προσωπική της ζωή.

Ανεξαρτήτως των φημών, η Lopez έλαμπε στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αιγυπτιακό Θέατρο του Holywood. Για την περίσταση, επέλεξε ένα strapless λευκό τοπ και μια μακριά μαύρη φούστα που ανέδειξε τις καμπύλες της. To σύνολο είχε την υπογραφή Greta Constantine. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μαύρο τσαντάκι φάκελο και διαμαντένια κοσμήματα, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά και το μακιγιάζ της τόνιζε τα μάτια της.

Οι φήμες για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν όταν οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι ο Affleck και η Lopez περνούν όλο και περισσότερο χρόνο χωριστά το τελευταίο διάστημα. Το διάσημο ζευγάρι, γνωστό ως «Bennifer», εθεάθη τελευταία φορά μαζί πριν από επτά εβδομάδες στη Νέα Υόρκη, χωρίς να φαίνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι. Ο Affleck δεν παρευρέθηκε στο Met Gala στις 6 Μαΐου, παρά τη σημαντική θέση της Lopez ως συμπρόεδρος της εκδήλωσης. Επίσημα, η απουσία του αποδόθηκε στα γυρίσματα του «The Accountant 2», αλλά πηγές αναφέρουν ότι είχε ήδη αποφασίσει να τερματίσει τη σχέση τους.

Πηγές κοντά στον Affleck αναφέρουν ότι έχει επικεντρωθεί στη δουλειά και στα παιδιά του, και ότι έχει ήδη μετακομίσει. Φήμες θέλουν το ζευγάρι να πουλά το πολυτελές σπίτι τους, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων και την JLo να αναζητά ήδη νέο σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς. Ωστόσο, στις 19 Μαΐου, οι δυο τους εθεάθησαν μαζί σε μια βόλτα με το αυτοκίνητο, εμφανώς ευδιάθετοι, διαψεύδοντας προσωρινά τις φήμες περί διαζυγίου.

Το TMZ δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού από τη βόλτα τους, όπου και οι δύο χαμογελούσαν στους παπαράτσι, κάτι που συνήθως δεν συνηθίζουν να κάνουν.

Κεντρική Φωτογραφία Getty/Ideal Images

Πηγή: grace.gr

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024