Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Oι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Oι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Mεταξύ των νέων ταινιών που κάνουν την επίσημη πρώτη τους στις σκοτεινές αίθουσες τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, βρίσκονται και δυο κλασικές: η χιτσκοκική «Νέα και αθώα» του 1937 και το «Ραντεβού στο σινεμά» με τον Πίτερ Σέλερς του 1957 που απαιτούν καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα αστέρια, οδηγώντας μας στο θερινό σινεμά της προτίμησής […]

Mεταξύ των νέων ταινιών που κάνουν την επίσημη πρώτη τους στις σκοτεινές αίθουσες τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, βρίσκονται και δυο κλασικές: η χιτσκοκική «Νέα και αθώα» του 1937 και το «Ραντεβού στο σινεμά» με τον Πίτερ Σέλερς του 1957 που απαιτούν καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα αστέρια, οδηγώντας μας στο θερινό σινεμά της προτίμησής μας.


Παράξενη Μαγεία
H νέα εντυπωσιακή ταινία κινουμένων σχεδίων της Lucasfilm Ltd., είναι ένα φαντασμαγορικό παραμύθι, αλλά καθόλου συνηθισμένο. Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από ξωτικά, καλικάτζαρους και παράξενα πλάσματα πρωταγωνιστεί σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ εμπνευσμένο από το «Όνειρο Θερινής Νυκτός», γεμάτο από τραγούδια των τελευταίων έξι δεκαετιών από τον Elvis Presley μέχρι τη Beyoncé και τη Lady Gaga.


Μαντάμ Μποβαρί
Το πασίγνωστο μυθιστόρημα του Γκιστάβ Φλομπέρ, η ιστορία του μοιραίου πάθους της Μαντάμ Μποβαρί μιας από τις διασημότερες λογοτεχνικές ηρωίδες της ιστορίας, αναβιώνει στην μεγάλη οθόνη. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η νεαρή Αυστραλή ηθοποιός Μία Ουασικόφσκα.


Νέα και αθώα
Πρόκειται για μία καθαρή χιτσκοκική ταινία που θα μπορούσε να ονομαζόταν και τα «40 σκαλοπάτια». Η ταινία -παραγωγής του 1937- συνδυάζει έξοχα το χιούμορ με το σασπένς και περιέχει πολλές εντυπωσιακές, όσο και συγκινησιακά φορτισμένες σκηνές.


Μην Ενοχλείτε, Παρακαλώ!
Ο Μισέλ σε μια βόλτα του στην υπαίθρια αγορά, βρίσκει έναν πολύ σημαντικό και σπάνιο άλμπουμ γι αυτόν. Το αγοράζει και ανυπομονεί να πάει σπίτι του για να το ακούσει με την ησυχία του, κάτι που όπως αποδεικνύεται είναι ιδιαίτερα δύσκολο…


San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα
Μετά την ενεργοποίηση του διαβόητου ρήγματος του San Andreas και τον τρομερό σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε, ένας πιλότος διασωστικού ελικοπτέρου (Ντουέιν Τζόνσον) με την εν διαστάσει σύζυγό του (Κάρλα Γκουτζίνο) θα μεταβούν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο για να σώσουν την μοναχοκόρη τους. Το επικίνδυνο ταξίδι είναι μόνο η αρχή: πάνω που πιστεύουν ότι τα χειρότερα πέρασαν, νέα εμπόδια και αντιξοότητες θα εμφανιστούν στον δρόμο τους.


Ένα φιλί για το τέλος
Το «Ένα Φιλί για το Τέλος» διηγείται την ιστορία του πως η μουσική συνδέει και αλλάζει τους ανθρώπους. Η Φράνι, μία ανθρωπολόγος που εργάζεται στο Μαρόκο, επιστρέφει στη Νέα Υόρκη όταν ένα ατύχημα θα αφήσει το νεαρό αδερφό της Χένρι σε κωματώδη κατάσταση. Η επανασύνδεση με την οικογένεια της, θα την κάνει να κατανοήσει και να εκτιμήσει τη δέσμευση του Χένρι με τη μουσική, και θα αρχίσει να αναζητά τα μέρη και τους καλλιτέχνες που αγαπούσε ο αδερφός της.


Ραντεβού στο σινεμά
Ταινία παραγωγής του 1957 όπου ένα νεαρό ζευγάρι, ο Ματ και η Τζιν Σπένσερ, δεν μπορούν να πιστέψουν την τύχη τους, όταν ένας μακρινός θείος αφήνει όλη την περιουσία του σε αυτούς. Αυτό που εντέλει κληρονομούν είναι ένας ετοιμόρροπος παλιός κινηματογράφος που ονομάζεται «The Bijou», στον οποίο εργάζονται τρεις ηλικιωμένοι υπάλληλοι: ο θυρωρός Τομ, η ταμίας Κα Φάζακαλι και ο αλκοολικός μηχανικός προβολής Πέρσι Κουίλ (Peter Sellers).

Δείτε περισσότερα για τις νέες ταινίες το πρόγραμμα στις αίθουσες

Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση


Κάντε Like στη σελίδα της Ψυχαγωγίας στο Facebook

entertainment.in.gr

Sports in

Ο Κλοπ μίλησε για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα!

Τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024