Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέκα αποκριάτικα πάρτι λίγο πριν πέσουν οι μάσκες

Δέκα αποκριάτικα πάρτι λίγο πριν πέσουν οι μάσκες

...

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Διανύοντας τις τελευταίες ημέρες της φετινής Αποκριάς, οι καρναβαλικοί ρυθμοί ανεβαίνουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις και τα μασκέ πάρτι που κατακλύζουν δρόμους, πλατείες, κλαμπ και άλλους χώρους στην πόλη.

Οι ξεσηκωτικές μουσικές, ο χορός, το κέφι και η φαντασία είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του τελευταίου Σαββατοκύριακου της Αποκριάς, 25-26 Φεβρουαρίου… λίγο πριν πέσουν οι μάσκες.

Μπαίνοντας λοιπόν σε ανάλογο κλίμα ξεφαντώματος και κρατώντας τις πολύχρωμες σερπαντίνες μας ανά χείρας, φτιάχνουμε (ή προμηθευόμαστε) την ευφάνταστη αποκριάτικη στολή μας και βγαίνουμε μπαρότσαρκα για να τιμήσουμε την πιο κεφάτη και χιουμοριστική περίοδο του χρόνου.

  • Vox

Το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς (25/02), o DJ Kitschy Kimon θα βρίσκεται πίσω από τα decks του Vox στο Γκάζι για ένα αποκριάτικο grande Kitscherella πάρτι, καταργώντας κάθε αίσθηση καλού γούστου. Η βραδιά απαιτεί ό,τι πιο φαντεζί και υπερβολικό έχετε στην ντουλάπα σας, κατά προτίμηση κάτι σε λαμέ, για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων όταν θα λικνίζεστε στους disco ρυθμούς των ’80s-’90s ξένων και ελληνικών επιτυχιών. Η έκπληξη της αποκριάτικης βραδιάς θα περιλαμβάνει live performance από μεγάλο αστέρι των ‘80s.
Ιερά Οδός 16, Αθήνα

  • Κύτταρο Live Club

Οι Αποκριάτικες ’80s-’90s βραδιές στο Κύτταρο, ρίχνουν αυλαία με ένα μεγαλειώδες τελευταίο αποκριάτικο πάρτι, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Στη σκηνή η Πωλίνα, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ο Κώστας Μπίγαλης αναμένεται να απογειώσουν το κέφι με τα τραγούδια τους, ενώ τα happenings, ο χορός και οι σερπαντίνες θα δώσουν την απαραίτητη νότα καρναβαλιού και διασκέδασης. Πριν ξεκινήσει το live, την ατμόσφαιρα θα «ζεστάνει» ένα pre-party με γνωστά hits από τις δυο δεκαετίες του ’80 και ’90.
Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα

  • six d.o.g.s

Τελευταία Κυριακή των Αποκριών (26/02), παραμονή Καθαράς Δευτέρας, το six d.o.g.s περιμένει το κοινό για το πιο σουρεαλιστικό, Trash vs Techno, πάρτι της πόλης. Πέντε DJs σε δυο stages θα επιλέγουν μουσικές με σκοπό να μην αφήσουν κανέναν στην καρέκλα του. Στο Gig Space, οι Cult Invaders, παρουσιάζουν ένα μαραθώνιο DJ Set με επιλογές από τα ’80s και τα ’90s, ενώ στο υπόγειο η ομάδα του Cannibalradio.com, θα ρίχνει techno μπόμπες, κονφετί και σερπαντίνες, με τους Softcore, Speerit και Iffie. Απαραίτητο αξεσουάρ τα γυαλιά ηλίου, αφού το πάρτι θα διαρκέσει έως το πρωί.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

  • DeathDisco

Το πάρτι που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί την πιο επιτυχημένη αλλά και πιο «καμμένη» αποκριάτικη επιλογή επιστρέφει πιστό στο ραντεβού του την τελευταία Κυριακή των Αποκριών, 26/02. Εξωφρενικές μεταμφιέσεις, ’80s pop, rock, italo, trash μουσικές, αλλά και οτιδήποτε μπορεί να παίξει ένα αποκριάτικο ’80s party και να ντρέπεται για τον εαυτό του, θα πρωταγωνιστεί στο The most embarrassing ’80s party ever.
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή

  • Gagarin 205

Το Gagarin φέτος κάνει τη διαφορά και μας καλεί στο πιο πρωτότυπο αποκριάτικο πάρτι, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου. Ο λόγος για το 1ο Αρχαιοελληνικό πάρτι κατά τη διάρκεια του οποίου, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, θα καεί το πελεκούδι. Εσείς, πριν φύγετε από το σπίτι… χιτώνα να πάρετε.
Λιοσίων 205

  • Σταυρός του Νότου Club

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου οι Locomondo ετοιμάζουν ένα ακόμη τρελό μασκέ πάρτι, μια παράδοση που κρατούν από τα χρόνια της ίδρυσής τους και έχει μείνει αξέχαστη. Από το stage του Σταυρού του Νότου Club, η μπάντα θα παρασύρει το κοινό σε ένα ξέφρενο χορό με τραγούδια σε αποκριάτικους ρυθμούς κι όχι μόνο.
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

  • Gazarte

Tα καθιερωμένα πλέον μασκέ πάρτι του Gazarte είναι γεγονός, το τελευταίο Σαββατοκύριακο της φετινής Αποκριάς. To Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, η Houseband του Gazarte, με τον George Zervos και την Eva Tsachra, επιλέγουν μουσικές από τα κορυφαία musical όλων των εποχών για χορό μέχρι τελικής πτώσης (Grease, Mamma Mia, West Side Story, Cabaret, The Rocky Horror Show, La la land, κ.ά.). Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ο χώρος θα γεμίσει με Super Heroes. O Batman, o Superman, η Storm, o Wolverine με την παρέα τους παίζουν ελεύθερα με τις μαγικές τους δυνάμεις, καθώς οι Jaguar Bombs θα βρίσκονται στη σκηνή. Mετά το live και τις δύο βραδιές στα decks του Gazarte θα ανεβαίνουν DJs για χορό μέχρι πρωίας.
Βουτάδων 32-34, Γκάζι

  • Disco Vinilio

Η διασκέδαση στο Vinilio δεν περιμένει τις Απόκριες για να χτυπήσει κόκκινο, ωστόσο οι μεταμφιεσμένοι που θα λικνίζονται σε ’60s-’70s-’80s ρυθμούς κάτω από την ντισκομπάλα, θα κάνουν την κεφάτη ατμόσφαιρα ακόμα πιο εκρηκτική. Το καθιερωμένο Bal Masque στη Disco Vinilio θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς (26/02) για χορό πάνω στην πίστα και διαγωνισμό καλύτερης μεταμφίεσης με δώρο ένα τριήμερο ταξίδι για δυο άτομα.
Λ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα

  • Rock n Roll

Το γνωστό στέκι στο Κολωνάκι γιορτάζει τις Απόκριες, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, με ένα μεγάλο καρναβαλικό πάρτι με είσοδο μόνο σε μεταμφιεσμένους. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και αφεθείτε να σας παρασύρουν οι ξεσηκωτικοί ρυθμοί της πιο κεφάτης Κυριακής του χρόνου.
Φιλικής Εταιρίας 14, Πλατεία Κολωνακίου

  • Barbarella Carnival Parade

Η ομάδα της θρυλικής αθηναϊκής disco προσκαλεί το κοινό στο μεγάλο αποκριάτικο πάρτι που διοργανώνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Με τις ανάλογες διαχρονικές μουσικές των δεκαετιών ’60-’90 και αρκετές εκπλήξεις, η Barbarella υπόσχεται μια αξέχαστη αποκριάτικη εμπειρία, αποχαιρετώντας την πιο κεφάτη περίοδο του χρόνου. Απαραίτητα αξεσουάρ της βραδιάς οι πολύχρωμες σερπαντίνες και τα ρόπαλα, ενώ τα παντελόνια καμπάνες, τα λαμέ πουκάμισα και οι άφρο περούκες, κρίνονται must. Resident DJ’s line up: Petros Bratakos, Pap rmx. Guest: VDJ Alexiou Kostas.
Λεωφ. Συγγρού 137

entertainment.in.gr

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024