Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βουτιές και διασκέδαση πάνω στην άμμο σε δέκα beach bars της Αττικής

Βουτιές και διασκέδαση πάνω στην άμμο σε δέκα beach bars της Αττικής

...

Τζωρτζίνα Ντούτση

Φορέστε το μαγιό σας και την πιο… ανέμελη διάθεση, βάλτε -απαραιτήτως- το αντηλιακό σας και φύγαμε για μια βόλτα στα 10 καλύτερα beach bars της Αττικής.

Στην πρωτεύουσα, η διασκέδαση πάνω στην άμμο είναι εύκολη υπόθεση, αφού τα beach bars στις δεκάδες παραλίες της Αττικής φροντίζουν να μας βάζουν σε mood διακοπών σε εξωτικά νησιά.
Με moto life is a beach και με δυνατές μουσικές, ηλιοκαμένα κορμιά που λικνίζονται με χάρη -ανεβάζοντας τη θερμοκρασία ακόμα περισσότερο- και κοκτέιλ στην ξαπλώστρα, απολαμβάνουμε με τη διάθεση στα ύψη τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού στο κλεινόν άστυ.


Βolivar Beach Bar

Μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας το εξωτικό αυτό beach bar της Αττικής μετράει 12 χρόνια παρουσίας και συνεχίζει να μας εκπλήσσει διαρκώς. Από νωρίς το πρωί δείχνει τις διαθέσεις του, ενώ κάθε ημέρα είναι διαφορετική με parties, guest DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, special βραδιές, live κ.α.
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Il Canto
Καλοκαιρινή μουσική κα δροσιστικά cocktails στην όμορφη παραλία του Χάρακα στο Σούνιο. Το party ξεκινάει από νωρίς το μεσημέρι και συνεχίζεται έως αργά, ενώ δεν λείπουν οι θεματικές βραδιές και οι guests DJs να ανεβάζουν τη διασκέδαση στα ύψη.
62ο χλμ., Λ. Αθηνών-Σουνίου, Παραλία Χάρακας, Σούνιο

Kouros Club
Ο Κόλπος της Αναβύσσου είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για τους λάτρες του windsurf, λόγω των ευνοϊκών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή. Το ανανεωμένο beach bar που θα βρείτε στην παραλία σάς περιμένει από νωρίς για να απολαύσετε τη βουτιά σας στα πεντακάθαρα νερά έως τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους της μουσικής που επιλέγει ο DJ για εσάς. Επιπλέον, στο χώρο παρέχεται η δυνατότητα της λειτουργίας ενός πολυχώρου κατάλληλου για πάρτι και εκδηλώσεις πάνω στη θάλασσα.
Παραλία Αλυκών Αναβύσσου

La Costa
Από το πρωί για café και μπάνιο έως αργά το βράδυ για ποτό και πιο clubbing διάθεση, το La Costa πρωταγωνιστεί στην Νέα Μάκρη. Εδώ η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ, παρά μόνο για λίγες βουτιές δροσιάς στα γαλανά νερά.
Αεροπορίας 2, Νέα Μάκρη

Mojito Bay
Με mood διακοπών και μακρά λίστα με αμέτρητες παραλλαγές του Mojito, το cuban style beach club με τους φοίνικες, αποτελεί hot προορισμό για τους Αθηναίους και τις Αθηναίες. Στη Λομπάρδα η ημέρα ξεκινάει από νωρίς με βουτιές, καφέ και ηλιοθεραπεία, ενώ όσο περνάει η ώρα οι ρυθμοί ανεβαίνουν και τα πάρτι διαρκούν έως την ανατολή του ήλιου.
Παραλία Λομπάρδας – Αγία Μαρίνα, 33o χλμ Αθηνών – Σουνίου

Nissakia
Απολαύστε καφέ, σνακ ή δροσερή σαλάτα υπό τους ήχους lounge μουσικής, με θέα τους εντυπωσιακούς ελιγμούς των windsurf και kitesurf, καθώς τα κύματα εδώ δεν ησυχάζουν ποτέ.
Καρύστου 29, παραλία Αγ. Νικολάου, Λούτσα

Oasis 38 Beach Bar
Μια όαση στο 38ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου. Προσεγμένος χώρος με ψάθινες και ξύλινες λεπτομέρειες πάνω στο κύμα, δίνουν την αίσθηση πως βρίσκεστε σε κάποια εξωτική παραλία. Ξεκινήστε απο νωρίς απολαμβάνοντας βουτιές και παγωμένο καφέ ή snacks και συνεχίστε έως το βράδυ με δροσερά cocktails και δυνατά beats.
38ο χλμ. λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι

Riviera Beach House
Η Μύκονος «μετακόμισε» στην πλαζ Βοτσαλάκια του Πειραιά. Το άνετο περιβάλλον δίπλα στο κύμα προσφέρει ανάσα δροσιάς, χαλάρωσης και διασκέδασης από το πρωί έως αργά το βράδυ, το φετινό καλοκαίρι.
Πλαζ Βοτσαλάκια, Καστέλα

South Silky Athens
Το στολίδι της περιοχής που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα beach bars των αιγαιοπελαγίτικων νησιών. Όμορφες παρουσίες που λικνίζονται στους δυνατούς ρυθμούς, βουτιές, δροσιστικά cocktails, φαγητό και άπειρες εκπλήξεις καθημερινά κάνουν τον ανανεωμένο, καλοκαιρινό πολυχώρο της Βούλας hot καλοκαιρινό προορισμό.
Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 4, Α’ Πλαζ Βούλας

Varkiza Resort – Yabanaki
Ένας exclusive, προσεγμένος πολυχώρος ικανός να εντυπωσιάσει και να ικανοποιήσει όσους τον επισκεφθούν. Prive παραλία, γευστικές προτάσεις, events, ενισχυμένες παροχές και ανέσεις, αλλά και συναυλίες είναι μερικά μόνο από αυτά που θα βρει κανείς στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό της Βάρκιζας.
Παραλία Βάρκιζας, Yabanaki

entertainment.in.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024