Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sur-Ron Light Bee: Ηλεκτρικό υβρίδιο σε δύο τροχούς

Sur-Ron Light Bee: Ηλεκτρικό υβρίδιο σε δύο τροχούς

Το Light Bee αποτελεί ένα έξυπνο υβρίδιο μεταξύ ηλεκτρικού ποδηλάτου και dirt bike με ενδιαφέροντα σχεδιασμό και προέλευση την Άπω Ανατολή.

Η Sur-Ron, μια κινεζική φίρμα η οποία τουλάχιστον προς το παρόν δραστηριοποιείται κυρίως στην τοπική αγορά όπου ως γνωστόν τα δίκυκλα έχουν τεράστια απήχηση, παρουσίασε ένα ενδιαφέρον ηλεκτροκίνητο δίτροχο υβρίδιο το οποίο ισορροπεί στο μεταίχμιο μεταξύ ηλεκτρικού ποδηλάτου και μοτοσικλέτας.

Ανήκοντας στην όχι και τόσο καινοφανή κατηγορία των e-bikes, το Light Bee όπως ονομάζεται παραπέμπει περισσότερο σε μικρό dirt-bike παρά σε ποδήλατο αν και τα πετάλια τελικά προδίδουν την πραγματική του φύση.

Παρ΄ όλα αυτά είναι όντως βασισμένο στο ελαφρύ πλαίσιο ενός dirt-bike με το συνολικό του βάρος να μην ξεπερνά τα 50 κιλά. Διαθέτει, σωληνωτό τηλεσκοπικό πηρούνι μπροστά και τετραπίστονα υδραυλικά φρένα και στους δύο τροχούς οι οποίοι παρεμπιπτόντως περιβάλλονται από χωμάτινα ελαστικά.

Σε επίπεδο αυτονομίας, το Light Bee προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μπαταριών 48V ή 60V προσφέροντας μέγιστη αυτονομία 100 χλμ. ενώ ο κινητήρας των 6kW εγγυάται μέγιστη ταχύτητα έως και 50 χλμ./ώρα.

Η φόρτιση, αναλόγως με τον τύπο του συστήματος φόρτισης διαρκεί από 3 εώς 6 ώρες ενώ, το Light Bee προσφέρει και δύο προγράμματα λειτουργίας Eco και Sport με βάση τις εκάστοτε απαιτήσεις για περισσότερη ταχύτητα ή εξοικονόμηση ενέργειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την Κίνα, το Light Bee είναι επίσης διαθέσιμο στις ΗΠΑ όπου ξεκινά από τα 3.495 δολάρια.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024