Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το αγαπημένο τσαντάκι της Carrie Bradshaw επέστρεψε

Το αγαπημένο τσαντάκι της Carrie Bradshaw επέστρεψε

Ο σχεδιασμός εμπνεύστηκε από τον ιππικό κόσμο, αντικατοπτρίζοντας μια σέλα αλόγου με ένα εμβληματικό «D».

Στο τελευταίο show για τον οίκο Christian Dior, η Maria Grazia Chiuri, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου,  έφερε πίσω την εικονική τσάντα Dior Saddle, που σχεδιάστηκε αρχικά από τον πρώην Δημιουργικό Διευθυντή John Galliano στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη συλλογή του Spring-Summer 2000 Ready-to-Wear . Ο σχεδιασμός εμπνεύστηκε από τον ιππικό κόσμο, αντικατοπτρίζοντας μια σέλα αλόγου με ένα εμβληματικό «D».

Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και δημοφιλείς τσάντες για τον Dior, φορεμένη από αμέτρητους  καλλιτέχνες και προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Beyoncé, Elle Macpherson και μία από τις πιο αξιοσημείωτες αναφορές, η Sarah Jessica Parker ως «Carrie Bradshaw» στο Sex And The City. Η Maria Grazia Chiuri δημιούργησε δύο καινούργιες εκδόσεις της τσάντας. Η πρώτη έρχεται σε μονόχρωμο δέρμα. Η δεύτερος έρχεται σε ένα μωσαϊκό σχεδιασμό, αποδίδοντας φόρο τιμής στη δεκαετία του ’70 με επιγραφές που διαβάζουν το «Peace and Love Dior», κατασκευασμένο σε λοξό καμβά και λεπτό κέντημα, όλα γίνονται με το χέρι και σε εντυπωσιακά χρώματα. Οι περιθωριακοί και διακοσμημένοι με μέταλλο έθνικ ιμάντες προσφέρουν στον χρήστη και την επιλογή να φορεθεί και σταυρωτά.

«Νόμιζω ότι αυτή η συλλογή θα ήταν μια ευκαιρία να αναβιώσει την διαχρονική ομορφιά της τσάντας», είπε η σχεδιάστρια «Θεωρώ πως αυτή η τσάντα είναι το τέλειο κομμάτι για να αντιμετωπίσει κανείς  τη μάχη με την καθημερινή ζωή. Πράγματι, η τσάντα Saddle είναι μια τσάντα που φοριέται με τον ίδιο τρόπο όπως ένα πουκάμισο ή μπουφάν και είναι τόσο άνετα να φορέσει κανείς με το μακρύ λουράκι που σχεδόν ξεχνάμε ότι είναι εκεί. Η τσάντα Saddle είναι επίσης πρακτική επειδή σας επιτρέπει να μεταφέρετε ό, τι χρειάζεστε μαζί σας. Για το λόγο αυτό ήθελα να είναι μεγαλύτερο και πιο ανθεκτικό, αλλά και πολύχρωμο,με κεντήματα ή με χάντρες, ακριβώς όπως ένας χαμαιλέοντας, προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις ».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024