Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το φόρεμα της Όντρει Χέπμπορν από το «Πρόγευμα στο Τίφανις» αναβαθμίζεται

Το φόρεμα της Όντρει Χέπμπορν από το «Πρόγευμα στο Τίφανις» αναβαθμίζεται

Η σχεδιάστρια του οίκου Givenchy το ξαναφέρνει στην φετινή της πασαρέλα με νέα μορφή

Η Κλερ Κέλερ, η νέα σχεδιάστρια για τον οίκο Givenchy, δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Μετά το νυφικό της Μέγκαν Μάρκλ, που μονοπώλησε τα μίντια και την έφερε στο προσκήνιο, κάνει μια κίνηση ματ. Για το πρώτο της σόου με ρούχα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στον σχεδιαστή και εμπνευστή του οίκου, Ιμπέρ ντε Ζιβανσί. Ο σχεδιαστής θρύλος που έφυγε από την ζωή αυτόν τον Μάρτιο δημιούργησε το 1961 ένα μαύρο φόρεμα για την καρδιακή του φίλη, Όντρει Χέπμπορν, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην ταινία «Πρόγευμα στο Τίφανις». Το φόρεμα από ιταλικό σατέν έκλεψε τις εντυπώσεις και από τότε έγινε θρύλος.

57 χρόνια αργότερα εξακολουθεί να εμπνέει πιο πολύ από ποτέ. Αν αναρωτιέστε πως θα σχεδιαζόταν σήμερα ένα τέτοιο φόρεμα, την απάντηση έδωσε η Κέλερ από πασαρέλας. Δημιούργησε ένα φόρεμα από μαύρο βελούδο με κουκούλα και τσέπες, πιστό στις επιταγές του προηγούμενου. Το ημικυκλικό κόψιμο στην πλάτη είναι ακριβώς ίδιο και η επιλογή του μοντέλου επίσης. Το αφιέρωμα δεν σταματάει όμως εδώ! Το μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα υπό τους ήχους του «Moon River», τραγούδι του Ματσίνι, το οποίο ήταν το τραγούδι που συνόδευε την ταινία επίσης.

Το πείραμα πέτυχε. Το φόρεμα «χτίστηκε» με νέο όραμα, πιστό στις τάσεις του 2018 και απέδειξε για ακόμα μία φορά πως το μικρό μαύρο φόρεμα θα είναι αιώνια τάση!

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024