Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 19 Ιουνίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 19 Ιουνίου

  Κριός Αισθηματικά… ανοίγματα. Μην «κλείνεσαι» στα αισθηματικά σου Κριέ γιατί δεν ξέρεις ποτέ από πού θα σου έρθει η ευτυχία. Άσε τα κριτήρια σου στην άκρη και δες την ζωή με διαλλακτικότητα. Ταύρος Μην τσιμπάς! Η μέρα σήμερα φέρνει ευθύνες από το πουθενά, αλλά πόσο εσένα μπορούν να σε επηρεάσουν; Είναι δικό σου το […]

 

Κριός

Αισθηματικά… ανοίγματα. Μην «κλείνεσαι» στα αισθηματικά σου Κριέ γιατί δεν ξέρεις ποτέ από πού θα σου έρθει η ευτυχία. Άσε τα κριτήρια σου στην άκρη και δες την ζωή με διαλλακτικότητα.

Ταύρος

Μην τσιμπάς! Η μέρα σήμερα φέρνει ευθύνες από το πουθενά, αλλά πόσο εσένα μπορούν να σε επηρεάσουν; Είναι δικό σου το φταίξιμο; Μην τσιμπάς από τέτοια…

Δίδυμοι

Ναι έχεις κουραστεί. Ναι είσαι εξαντλημένος αλλά είσαι κοντά στο τέρμα της κούρσας. Μην τα παρατάς τώρα, βάλε δύναμη και βγες στο φως!

Καρκίνος

Εξελίξεις και καυγάδες. Μην αναμιχτείς σε καυγάδες και εντάσεις, που δεν σε αφορούν. Κράτα την ουρά σου έξω από τσακωμούς και μην ταχθείς υπέρ ή κατά.

Λέων

Ναι μεν, αλλά! Ωραίες οι νέες σου ιδέες και σου έχουν φτιάξει την διάθεση μα θα πρέπει να τις διπλό σκεφτείς πριν τις βάλεις σε εφαρμογή.

Παρθένος

Λόγια, λόγια, λόγια! Πρόσεχε τα λόγια που θα πεις σήμερα και αυτά που θα ακούσεις. Ειδικά στον ερωτικό τομέα, θυμήσου ο σύντροφος σου θέλει στήριξη.

Ζυγός

Ωραία μέρα! Το χιούμορ και ο χαρακτήρας σου σήμερα σε βγάζουν ασπροπρόσωπο! Στην εργασία σε εκτιμούν και αυτό θα το καταλάβεις σύντομα!

 

Σκορπιός

Ο δρόμος της επιτυχίας. Κουράστηκες και βασανίστηκες όλο αυτόν τον καιρό, είναι αλήθεια! Τώρα που άναψε όμως το πράσινο φως, ο δρόμος είναι μόνο προς τα πάνω!

Τοξότης

Μην φορτώνεσαι! Οι ευθύνες είναι πολλές και όλοι σου ζητούν βοήθεια. Μην τρελαθείς από όλο το φόρτωμα, ζήτα βοήθεια και ξεκούρασε τον εαυτό σου!

Αιγόκερως

Επαγγελματικά και οικονομικά αλλάζουν. Αλλαγές και εξελίξεις βλέπουμε αυτές τις μέρες! Συνεργασίες ευνοούνται και τα οικονομικά ανθίζουν!

Υδροχόος

Φόρτος εργασίας! Ξέχνα το 8ωρο σήμερα καθώς στην δουλειά ο φόρτος είναι μεγάλος. Μην αποκαρδιωθείς και μην εκνευριστείς. Είσαι επαγγελματίας!

Ιχθύς

Προτάσεις! Νέες προτάσεις στον ορίζοντα και με ιδιαίτερες προοπτικές για το μέλλον. Μελέτησε προσεκτικά τις συνθήκες και πάμε για άλλα!

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024