Κρύα σούπα με αγγούρι και γιαούρτι
Μια δροσιστική σούπα, ιδανική για ορεκτικό, την οποία μπορείτε να σερβίρετε με μία μικρή βρασμένη γαρίδα στο χείλος του ποτηριού
Spotlight
-
Μένει χωρίς ερευνητικό σκάφος η Ελλάδα – Το ωκεανογραφικό «Αιγαίο» αποσύρεται
-
Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς
-
Η Ισπανία επιβεβαιώνει την αποστολή πυραύλων Patriot στην Ουκρανία
-
5.000 δολάρια το κεφάλι – Οι κερδοσκόποι του πολέμου και το τίμημα της σωτηρίας από την κόλαση της Γάζας
ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα)
1 μεγάλο βιολογικό αγγούρι, καθαρισμένο και ξεσποριασμένο, και 10 επιπλέον μπαστουνάκια αγγουριού, για το σερβίρισμα
150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι, 2% λιπαρά
2 σταγόνες ταμπάσκο
1 πρέζα κύμινο, σε σκόνη
5-6 κλωναράκια μάραθο, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. χυμό λάιμ
5-6 φύλλα δυόσμου και μερικά ακόμη για το σερβίρισμα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
EKTEΛΕΣΗ
Στον κάδο του μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από τα μπαστουνάκια του αγγουριού, και τα πολτοποιούμε.
Σερβίρουμε τη σούπα σε χαμηλό ποτήρι και στολίζουμε με τα μπαστουνάκια του αγγουριού και τα φύλλα
του δυόσμου.
ΠΗΓΗ: Γευσιγνώστης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις