Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη για τη Mercedes-Benz A-Class Sedan στο Πεκίνo

Αποκάλυψη για τη Mercedes-Benz A-Class Sedan στο Πεκίνo

Στη μακρινή Κίνα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η «επίσημη πρώτη» της τετράθυρης Mercedes-Benz A-Class, η "τοπική" έκδοση της οποίας θα διαθέτει επιμηκυμένο μεταξόνιο.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των πωλήσεων της τέταρτης κατά σειράς γενιάς της Mercedes-Benz A-Class στην ευρωπαϊκή αγορά, το δημοφιλές μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback αποκτά για πρώτη φορά στην ιστορία του τετράθυρη έκδοση.

Η πρεμιέρα της A-Class Sedan πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Πεκίνου και αφορά την κινεζική εκδοχή του αυτοκινήτου, η οποία μεταξύ άλλων θα διαθέτει μεγαλύτερο κατά έξι εκατοστά μεταξόνιο.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα παράγεται και θα διατίθεται κατά αποκλειστικότητα στην Κίνα, ωστόσο, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η εξέλιξη ευρωπαϊκής έκδοσης, η οποία και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη της σημερινής CLA.

Άλλωστε τα στοιχεία εντυπωσιασμού δεν λείπουν από τον σχεδιαστικό κώδικά της A-Class Sedan ούτε φυσικά η απαραίτητη ποιότητα και τεχνολογία ώστε να υποστηρίξει τον premium προσανατολισμό της.

Με εξαίρεση πάντως τις αναλογίες του αμαξώματος και την αύξηση των διαθέσιμων χώρων στο εσωτερικό για επιβάτες και αποσκευές, η A-Class Sedan υιοθετεί τις τεχνικές προδιαγραφές του hatchback αμαξώματος, έχοντας ως αφετηρία το νέο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρας βενζίνης των 1.332 κ.εκ. απόδοσης 136 και 163 ίππων.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024