Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «μάχη» που κρίνει το σκουντέτο

Η «μάχη» που κρίνει το σκουντέτο

Τι γίνεται αν η Νάπολι πάρει νίκη στο άντρο της Γιουβέντους; Τι γίνεται; Το έλα να δεις!

Η Γιουβέντους θα υποδεχθεί το βράδυ της Κυριακής τη Νάπολι. Μια μεγάλη «μάχη» βγαλμένη από την εποχή του Πλατινί και του Μαραντόνα, όταν οι δυο ομάδες κοντράρονταν για την κατάκτηση της κορυφής. Τρεις δεκαετίες μετά από τις επικές μονομαχίες του Γάλλου με τον Αργεντίνο, «μπιανκονέρι» και «παρτενοπέι» ετοιμάζονται να θυμηθούν το παρελθόν τους.

Η αυριανή αναμέτρηση στην αρένα της Γιουβέντους μπορεί να είναι το ματς που θα κρίνει την μάχη για την κατάκτηση του σκουντέτο. Αν κερδίσει η Γιουβέντους, οι φίλοι της θα κάνουν μια πρώτη φιέστα μετά το τέλος του αγώνα, καθώς η διαφορά από τη Νάπολι θα φτάσει τους εφτά βαθμούς. Τι γίνεται όμως αν η ομάδα του ιταλικού νότου καταφέρει να πάρει τη νίκη στο άντρο της Γιουβέντους; Τι γίνεται; Το έλα να δεις.

Σε μια τέτοια περίπτωση η Νάπολι θα μειώσει στον πόντο την απόσταση που την χωρίζει από την Γιουβέντους και τα τέσσερα τελευταία ματς θα αποκτήσουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Δεν χωρά αμφιβολία πως η Γιουβέντους είναι το μεγάλο φαβορί. Όταν κρίνονται οι τίτλοι στην Ιταλία, η «βέκια σινιόρα» έχει έναν μοναδικό τρόπο για να πετυχαίνει τον στόχο της.

Από την άλλη πλευρά βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τη Νάπολι και ειδικά την κάψα των Ναπολιτάνων να φτάσουν στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος μετά από 28 χρόνια. Για να το πετύχουν όμως θα πρέπει να κερδίσουν αύριο στο Τορίνο. Η «παρέα» του Μάρεκ Χάμσικ γνωρίζει πολύ καλά ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στο αυριανό παιχνίδι.

Η Γιουβέντους ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο ήττας της ομάδας του σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχει μια ομάδα που είναι έτοιμη να παίξει τα ρέστα της κι αυτό την κάνει πιο αποφασιστική. Μια «ζαριά» και ότι βγει αύριο βράδυ για τη Νάπολι.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024