Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ρόμα δείχνει τον δρόμο σε Γιουβέντους και Σεβίλη

Η Ρόμα δείχνει τον δρόμο σε Γιουβέντους και Σεβίλη

Ρόμα και Λίβερπουλ περιμένουν να μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους στα ημιτελικά του Champions League

Μετά το… σοκ των αγώνων της Τρίτης και τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα με ήττα 3-0 από τη Ρόμα η ζωή και το Champions League συνεχίζεται το βράδυ της Τετάρτης με τις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου – Σεβίλη και τις Ρόμα και Λίβερπουλ να περιμένουν να μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους στην κλήρωση της Παρασκευής (13/4).

Μετά το καταστροφικό 0-3 του πρώτου αγώνα στο Τορίνο, η Γιουβέντους θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η επική ανατροπή της Ρόμα κόντρα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, δίνει ελπίδα στους «Μπιανκονέρι», οι οποίοι βλέπουν ότι… γυρίζει!

Βέβαια, οι ρεαλιστικές ελπίδες είναι πολύ λίγες απέναντι στο συγκρότημα του Ζινεντίν Ζιντάν που έχει σε δαιμονιώδη φόρμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το οποίο μεταμορφώνεται προς το καλύτερο κάθε φορά που… περνάει τα ισπανικά σύνορα.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Πάουλο  Ντιμπάλα και Ροντρίγκο Μπετανκούρ λόγω καρτών ενώ η «Βασίλισσα» θα παραταχθεί χωρίς τον Σέρχιο Ράμος που επίσης έχει συμπληρώσει κάρτες.

Στο άλλο ζευγάρι της βραδιάς, η Μπάγερν Μονάχου έχει μεγάλο προβάδισμα μετά το 2-1 επί της Σεβίλης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», όμως θα πρέπει να είναι προσεκτική, δεδομένου το ότι η Σεβίλη πήρε μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του μέσα στο Ολντ Τράφορντ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι «Ανδαλουσιάνοι», παρά την ήττα, στάθηκαν αρκετά καλά κόντρα στους «Βαυαρούς» στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού και μάλιστα στάθηκαν άτυχοι και στα δύο τέρματα που δέχθηκαν, έτσι κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει από την υπόθεση πρόκριση.

Επίσης η Μπάγερν θα έχει γεμάτο «απουσιολόγιο», καθώς ο Γιούπ Χάινκες δεν υπολογίζει στους Νταβίντ Αλάμπα, Αρτούρο Βιδάλ, Κίνγκσλεϊ Κομάν και κλασικά τον Μάνουελ Νόιερ. Για τη Σεβίλη, θα απουσιάσουν οι Σίμον Κίερ και Χοακίν Κορέα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024