Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα σανδάλια της άνοιξης κλέβουν τις καρδιές των γυναικών

Τα σανδάλια της άνοιξης κλέβουν τις καρδιές των γυναικών

Λάτρεις των παπουτσιών και ιδίως των σανδαλιών θα βρουν παρηγοριά στη φετινή ανοιξιάτικη κολεξιόν.

Η άνοιξη κι ο καλός καιρός δεν είναι σύμμαχοι μόνο της θετικής ψυχολογίας και της διάθεσης, αλλά και της μόδας. Τα γυναικεία πέλματα βρίσκουν την ανανέωση και το στυλ που χρειάζονται στις φετινές ανοιξιάτικες κολεξιόν των παπουτσιών. Το αγαπημένο και κολακευτικό ανοιξιάτικο παπούτσι που χρειάζεται κάθε γυναίκα είναι για τα σανδάλια. Με άνετη φόρμα σε χιλιάδες σχέδια είναι ετοιμοπόλεμα να ικανοποιήσουν κάθε άγρια διάθεση των γυναικών.

Στο άκουσμα της λέξης σανδάλι, το μυαλό πολλών γυναικών τρέχει σε σχέδια με πολλαπλά δεσίματα με σχοινιά και κορδόνια από τον αστράγαλο μέχρι και το γόνατο. Φέτος η τάση εστιάζει σε μοντέλα που να φοριούνται εύκολα με μια μόνο κίνηση, χωρίς κόπο και χρόνο. Μπορεί να θυμίζουν παντόφλα στην όψη, αλλά τα ethnic σχέδια θα κλέψουν την καρδιά κάθε γυναίκας. Τα κεντήματα, τα μικροσκοπικά κρόσσια και η ψάθα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που απογειώνουν ένα απλό παπούτσι.

Η αγάπη της γυναίκας για οποιαδήποτε μορφή τακουνιού είναι γνωστή, γι’ αυτό και σχεδιάστηκαν πολλά και διαφορετικά ψηλοτάκουνων σανδαλιών. Σε μορφή τσόκαρου βοηθά όλες τις γυναίκες, κι ιδίως όσες δυσκολεύονται, να περπατήσουν με άνεση και αυτοπεποίθηση τα πιο ψηλά παπούτσια.

Τα δεσίματα στα σανδάλια είναι μια από τις παλαιότερες τάσεις, μιας και ειδικά το gladiator στυλ επανεμφανίζεται με τα χρόνια διαρκώς στις πασαρέλες. Και φέτος λοιπόν τα δεσίματα στα σανδάλια παραμένουν τόσο στυλάτα, όσο και άνετα μιας και στηρίζουν κατάλληλα το γυναικείο πόδι, αφού διευκολύνουν το περπάτημα τους.  Πολλαπλά δεσίματα λοιπόν, είτε μόνο στην περιοχή του αστραγάλου, είτε σε όλο το πέλμα δίνουν διαφορετικό αέρα στην κίνηση της γυναίκας, αφού σιγουρεύουν κάθε στιγμή το γερό πάτημά της.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024