Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo S60 2019: Πρεμιέρα στο ημίφως του Αρκτικού Κύκλου

Volvo S60 2019: Πρεμιέρα στο ημίφως του Αρκτικού Κύκλου

Ο επικεφαλής της σουηδικής φίρμας δίνει μέσω twitter το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής του τρίτου και τετράθυρου μέλους της σειράς 60, το οποίο πραγματοποιεί δοκιμές στον Αρκτικό Κύκλο.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της νέας γενιάς του V60, η σουηδική φίρμα δίνει τα διαπιστευτήρια της τετράθυρης έκδοσης της σειράς 60 μέσω μίας εικόνας την οποία έδωσε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής της Volvo, Hakan Samuelsson μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter και η οποία αποτυπώνει το S60 κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης στα νησιά Lofoten.

Αν και το νέο μέλος της σειράς 60 εξακολουθεί να «κρύβεται» πίσω από καμουφλάζ, τα ελάχιστα στοιχεία που διακρίνονται αλλά οι συνήθειες της Volvo, δεν μπορούν να κρύψουν την οικογενειακή ομοιομορφία του με το V60.

Αντιστοίχως αναμένεται να ισχύσει και σε τεχνολογικό επίπεδο καθώς το S60 θα έχει ως αφετηρία την μεταβλητή αρχιτεκτονική των Σουηδών, SPA προσφέροντας αντίστοιχες προδιαγραφές με την πρακτικότερη έκδοση της σειράς του μοντέλου.

Έτσι, εκτός από τους αποδοτικούς τετρακύλινδρους κινητήρες, τεχνολογίας Drive E, βενζίνης και diesel με τους οποίους θα εξοπλίζεται, το S60, θα επωφεληθεί επίσης και από δύο plug-in υβριδικά σύνολα ισχύος 340 και 390 ίππων.

Στο εσωτερικό θα κυριαρχεί το γνώριμο μείγμα ποιοτικού σκανδιναβικού design και τεχνολογικής ενσυνειδητότητας που μεταφράζεται σε μια λιτή προσέγγιση με προεξάρχουσα μια κάθετη οθόνη αφής 9 ιντσών η οποία συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης σε συνδυασμό με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Επίσης όπως και το V60 δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι και το sedan μοντέλο θα διαθέτει το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Pilot Assist.

Σε ό,τι αφορά το χρόνο παραγωγής του, σύμφωνα με τις συστάσεις, η παραγωγή του S60 αναμένεται να ξεκινήσει από το καλοκαίρι στο νέο εργοστάσιο της Volvo στην Νότια Καρολίνα.

auto.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024