Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
O Chris Hemsworth έχει πλέον το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας – H λαμπερή του οικογένεια στη βράβευση

O Chris Hemsworth έχει πλέον το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας – H λαμπερή του οικογένεια στη βράβευση

Όσα συνέβησαν στην εντυπωσιακή βράβευση του Chris Hemsworth.

Μία από τις πιο ωραίες εικόνες που μας έρχονται από το μακρινό Λος Άντζελες, είναι αυτές με τον Chris Hemsworth και ολόκληρη την οικογένειά του, η οποία βρέθηκε στο πλευρό του για μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα του. Μετά από πολλές ταινίες, ρόλους και επιτυχίες, ο Chris Hemsworth έχει πλέον το δικό του αστέρι στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας και πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε η βράβευσή του.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα και ο διάσημος ηθοποιός θέλησε να έχει όλους τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του κοντά του. Έτσι μαζί με την 47χρονη σύζυγό του, ο 40χρονος ηθοποιός και τα τρία τους παιδιά εμφανίστηκαν στη Λεωφόρο της δόξας και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.

Για την ακρίβεια, ο Hemsworth φωτογραφήθηκε με τους γονείς του, τη σύντροφό του και τα δίδυμα παιδιά τους, τον Sasha και τον Tristan. Εκεί ήταν και το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, η 12χρονη India Rose, αλλά δεν θέλησε να φωτογραφηθεί στις κάμερες.

Στις περισσότερες λήψεις ποζάρουν όλοι μαζί χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, ενώ από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι γονείς του Hemsworth. Ο ηθοποιός έλαμψε μέσα στο μπλε κοστούμι του, ενώ το ντύσιμο των δύο 10χρονων παιδιών του επίσης εντυπωσίασε.

Στην εκδήλωση υπήρξε και η στενή φίλη και συνεργάτης του ηθοποιούς Anya Taylor-Joy. To τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως ο Chris θέλει να απολαμβάνει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί με τα παιδιά του και έτσι συχνά τα παίρνει μαζί στις δημόσιες εκδηλώσεις του.

Πηγή: Grace

inSports

Μεγαλώνει τον μύθο του ο Ολυμπιακός: Έφτασε τους 314 τίτλους σε ομαδικά αθλήματα

Ο Ολυμπιακός, με την κατάκτηση της Handball Premier, έφτασε τους 314 τίτλους σε ομαδικά αθλήματα ανδρών και γυναικών – Αναλυτικά η λίστα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024