Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φοβερό ξέσπασμα Τούχελ: «Θέλει αρ@@@ να σηκώσεις το σημαιάκι σε αυτή τη φάση»

Φοβερό ξέσπασμα Τούχελ: «Θέλει αρ@@@ να σηκώσεις το σημαιάκι σε αυτή τη φάση»

Ο Τόμας Τούχελ ήταν εκνευρισμένος με το σφύριγμα του διαιτητή στο 103′ και ακύρωσε γκολ της Μπάγερν που θα έστελνε πιθανότατα το παιχνίδι με την Ρεάλ στην παράταση.

H Ρεάλ Μαδρίτης γύρισε από την… κόλαση του 0-1, πραγματοποίησε μία επική ανατροπή σε διάστημα 4 λεπτών και με δύο γκολ από τον Χοσέλου, επικράτησε με 2-1 της Μπάγερν Μονάχου και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ.

Ωστόσο, στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, ο Τόμας Τούχελ, ήταν έξαλλος με το σφύριγμα του διαιτητή στο 103′, στο οποίο ο Ντε Λιχτ σκόραρε το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, το οποίο όμως ακυρώθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η τελευταία σκηνή είναι το κερασάκι στην τούρτα. Είναι απόλυτη καταστροφή. Το δεύτερο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης τελειώνει το παιχνίδι. Ο διαιτητής δεν χρειάζεται να σφυρίξει. Είναι παραβίαση των κανόνων.

Πρέπει να έχεις μεγάλες μπάλες για να σηκώσεις το σημαιάκι όταν δεν είναι καθαρό και μετά να σφυρίξεις γι’ αυτό. Είναι διπλό λάθος. Είναι αρκετά καθαρό και δεν υπάρχει αμφιβολία. Πηγαίνει ενάντια στους σύγχρονους κανονισμούς του ποδοσφαίρου ότι συνέβη.

Το πρώτο μεγάλο λάθος έγινε από τον βοηθό. Στις καθυστερήσεις το έκανε και με τον Ντέιβις. Έχω ένα ελαφρώς παράξενο συναίσθημα. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν είναι οφσάιντ. Και το να έχεις τα αρ@@@ να σηκώνεις το σημαιάκι σε τέτοια κατάσταση είναι μεγάλο λάθος. Πήραμε το ριμπάουντ και σουτάραμε σε πέντε δευτερόλεπα, αλλά ο διαιτητής αποφασίζει να σφυρίξει, αλλά είναι ενάντια σε κάθε κανονισμό, λυπάμαι, δεν θα συνέβαινε ποτέ στην άλλη πλευρά (σ.σ. Ρεάλ).

Δεχόμαστε τη συγγνώμη του διαιτητή, αλλά σε έναν ημιτελικό δεν είναι ώρα να απολογείσαι. Δεν είναι η ώρα να διαπράττεις δύο σοβαρά λάθη. Οι διαιτητές έπρεπε να είναι στο υψηλότερο επίπεδο και δεν έχει νόημα να απολογούνται. Αν δεν είναι ικανοί στο να προσφέρουν την καλύτερη έκδοση, δεν χρειαζόμαστε τη συγγνώμη τους».

Sports in

ΑΕΚ- Λαμία 3-0: «Πικρή» νίκη για την Ένωση (vids)

H AEK αν και επικράτησε με 3-0 της Λαμίας δεν τα κατάφερε και έχασε τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024