Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το μακιγιάζ που κάνει θραύση στο TikTok και θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Αυτό είναι το μακιγιάζ που κάνει θραύση στο TikTok και θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Η «sunset blush» τάση θα φέρει το... ηλιοβασίλεμα στο μακιγιάζ σας.

Φανταστείτε αυτό: Βρίσκεστε σε καλοκαιρινές διακοπές και μόλις γυρίσατε σπίτι από την παραλία. Ετοιμάζεστε για δείπνο στο ηλιοβασίλεμα και χρειάζεστε ένα μακιγιάζ που θα αντιπροσωπεύει αυτήν τη ρομαντική «χρυσή ώρα» της ημέρας. Το «sunset blush» trend μερίμνησε γι’ αυτό και προτείνει να φέρετε το… ηλιοβασίλεμα στο πρόσωπό σας.

Η νέα τάση του TikTok, που δημιουργήθηκε από την Alissa Janay, θέλει να αποκτήσουν τα ζυγωματικά σας αυτήν την μπρονζέ, πορτοκαλί απόχρωση που έχει το ηλιοβασίλεμα κι εμείς δεν πρόκειται να αντισταθούμε στο trend.

Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την τεχνική και πώς να την υιοθετήσετε κι εσείς στη ρουτίνα μακιγιάζ σας:

Τι είναι το «sunset blush»

Η «sunset blush» τάση είναι αρκετά απλή κι εμπνέεται από τις αποχρώσεις του ήλιου όταν δύει. Πιο συγκεκριμένα, είναι ο συνδυασμός των ζεστών πορτοκαλί και των ροζ τόνων στα ρουζ, για να δημιουργηθεί μια θερμή απόχρωση, που μοιάζει πολύ με το χρώμα που έχει το ηλιοβασίλεμα -εξού και ο όρος «sunset».

Η τάση κέρδισε την προσοχή των χρηστών του TikTok και πηγάζει από την αγάπη της Gen Z γενιάς για έντονα ζυγωματικά. Επιπλέον, είναι εύκολο να εφαρμόσετε το trend κι εσείς με προϊόντα μακιγιάζ που πιθανότατα έχετε ήδη. Το καλύτερο κομμάτι; Έχετε τον πλήρη έλεγχο του πόσο φωτεινό ή διακριτικό θέλετε να είναι το ρουζ σας. «Χτίστε» την ένταση του χρώματος όπως εσείς επιθυμείτε.

Πώς θα το πετύχετε

Στο viral βίντεό της, η Alissa Janay εφαρμόζει πρώτα δύο κουκκίδες από ένα υγρό ροζ ρουζ στο ψηλότερο σημείο των ζυγωματικών της, σχεδόν εκεί που θα βάζατε συνήθως το highlighter. Αν δεν έχετε κάποιο υγρό ρουζ σε αυτήν την απόχρωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάλλιστα ένα κρεμώδες ρουζ.

@alissajanay1If only i was at the beach rn 🥲♬ original sound – Alissajanay

Στη συνέχεια, εφαρμόζει δύο κουκκίδες υγρού ρουζ σε πορτοκαλί απόχρωση ακριβώς κάτω από τις ροζ κουκκίδες. Αν και ο συνδυασμός του έντονου ροζ και του πορτοκαλί ρουζ θα σας χαρίσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα μοιάζει απόλυτα με ηλιοβασίλεμα, αν προτιμάτε κάτι πιο διακριτικό, μπορείτε να επιλέξετε ένα απαλό ροζ και ροδακινί ρουζ αντί των δύο έντονων αποχρώσεων που χρησιμοποίησε η ίδια.

Τέλος, η TikToker προσθέτει λίγο χρυσό highlighter πάνω από τις κουκκίδες, για να προσφέρει μια δόση χάλκινης λάμψης στο δέρμα. Ταμπονάρει πολύ καλά όλα τα ρουζ και το highlighter μαζί για να αναμειχθούν και να χαρίσουν ένα ομοιόμορφο τελικό χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι έντονα βαμμένα μάγουλα με πορτοκαλί υποτόνους που θυμίζουν το υπέροχο καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα.

Πηγή: Grace

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024