Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Netflix: Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς σειρές στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή

Netflix: Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς σειρές στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή

Ποιες βρίσκονται στο top10

Μια ισπανική ρομαντική κωμωδία το «Love, Divided« σαρώνει την τελευταία βδομάδα στο «Netflix» που φαίνεται να έχει ενθουσιάσει το κοινό καθώς πολύ γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή.

Στην watchlist της streaming πλατφόρμας αυτή την βδομάδα συναντάμε στη δεύτερη θέση το What Jennifer Did ενώ ακολουθεί το Woody Woodpecker Goes to Camp.

Στην πρώτη πεντάδα φιγουράρουν τα Stolen και The Tearsmith.

Αν και εσείς ψάχνετε να βρείτε τις δημοφιλέστερες ταινίες της υπηρεσίας θα σας πούμε ότι την δεκάδα συμπληρώνουν το Bullet Train με τον Brad Pitt (6η θέση) και ακολουθούν το Scoop να είναι 7ο, το The Wages of Fear και τα Bleed for This και Glass.

Στην περίπτωση που θέλετε να απολαύσετε ατέλειωτες ώρες ψάχνοντας όχι μόνο τις top 10 ταινίες αλλά σειρές και ντοκιμαντέρ στην πλατφόρμα εμείς βρήκαμε τρεις εκπληκτικές τηλεοράσεις.

Τηλεόραση LG Smart 55″ 4K UHD LED 55NANO763QA HDR 2022

Εμβαθύνετε στην εμπειρία θέασης με πλούσιες λεπτομέρειες και ζωηρά χρώματα, όλα σε υψηλή ανάλυση στην τηλεόραση LG NanoCell.

Με την τεχνολογία Pure Colors και μια αληθινή τηλεόραση NanoCell 4K LG, θα ζήσετε νέα χρώματα.

Ο επεξεργαστής α5 Gen5 AI 4K αναλύει το αρχικό περιεχόμενο και το βελτιστοποιεί για καλύτερη ποιότητα.

Η τηλεόραση NanoCell της LG διαθέτει μια βολική διεπαφή με φωνητικό έλεγχο που είναι πλήρως εξατομικευμένη για εσάς.

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες με την εκπληκτική τεχνολογία Pure Color της LG NanoCell TV.

 Τηλεόραση Smart Samsung UE55CU7172UXXH 4K UHD LED HDR 2023 55″

Οι τηλεοράσεις αυτής της σειράς Samsung απευθύνονται σε καταναλωτές που ψάχνουν μια οικονομική λύση για τηλεόραση με υψηλή ανάλυση. Προσφέρει εντυπωσιακή εικόνα 4K Ultra HD, υποστήριξη HDR για βελτιωμένα χρώματα και αντίθεση, καθώς και άλλες βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνας και ήχου που προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία προβολής περιεχομένου.

Το PurColor επιτρέπει στην τηλεόραση να εμφανίζει μια τεράστια γκάμα χρωμάτων, προσφέροντάς σας εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας για μία συναρπαστική εμπειρία προβολής.

Το ισχυρό 4K upscaling εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενό σας εμφανίζεται στην οθόνη σας σε ανάλυση 4K.

Εύκολη αναζήτηση περιεχομένου, ώστε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο για την αναζήτηση και περισσότερο χρόνο για streaming, gaming και τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Τηλεόραση TCL Smart 55″ 4K UHD QLED 55C735 HDR 2022
Η σειρά TCL C73 συνδυάζει QLED, 4K HDR Pro, 144 Hz Motion Clarity Pro για ομαλή, ευκρινή και πολύχρωμη ποιότητα εικόνας HDR.​

Επιπλέον, με Game Master Pro, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, Freesync Premium, TCL Game bar και τις πιο πρόσφατες μορφές HDR που υποστηρίζονται (συμπεριλαμβανομένων HDR10+, Dolby Vision, Dolby Vision IQ) αυτή η τηλεόραση TCL είναι ο καλύτερος σύντροφος για να απολαύσετε ταινίες HDR , αθλήματα και παιχνίδια.

Η σειρά TCL C73 διαθέτει επίσης το πιο προηγμένο σύστημα Smart TV: Google TV με ενσωματωμένο Βοηθό Google. Εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο που αγαπάτε χάρη στον ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο hands-free: μπορείτε να μιλήσετε απευθείας στην τηλεόρασή σας.​

Διαθέτοντας ηχεία ONKYO, μπορείτε να απολαύσετε καθηλωτική ποιότητα ήχου Dolby Atmos στην τηλεόραση ή να τον μεταφέρετε στην TCL ηχόμπαρά σας.​

Η λειτουργική κομψότητα συναντά τις επιδόσεις: η πολυτελής σχεδίαση χωρίς στεφάνη της σειράς TCL C73 συνοδεύεται από ταιριαστή κεντρική βάση* που επιτρέπει την εφαρμογή αυτής της τηλεόρασης σε οποιαδήποτε επιφάνεια του σπιτιού.​

Ολες τις παραπάνω τηλεοράσεις και πολλές ακόμα θα τις βρείτε στο SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία και εκπληκτικές τιμές. Επιλέξτε όποια εσείς θέλετε και πληρώσετε σε έως 60 άτοκες δόσεις, ενώ θα τις παραλάβετε άμεσα και στην ώρα τους σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024