Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν αρχίσει από κοινού ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» που σχετίζεται με τραγωδίες, δήλωσαν οι σύλλογοι ενόψει του αγώνα τους στο Ολντ Τράφορντ στις 7 Απριλίου για την Premier League.

Οι σύλλογοι έχουν επανειλημμένα καταδικάσει τους οπαδούς που φωνάζουν σε σχέση με την τραγωδία του Χίλσμπορο, την καταστροφή στο στάδιο Χέιζελ και το αεροπορικό δυστύχημα του Μονάχου για να χλευάσουν τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, μια πρακτική που υπόκειται σε ποινική δίωξη.

Ο διευθυντής Κοινότητας της Premier League

«Υποστηρίζουμε πλήρως αυτή την εκδήλωση που φιλοξενείται από τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνεργαζόμαστε στενά με τους δύο συλλόγους για να αναπτύξουμε και να παραδώσουμε αυτήν την εκπαιδευτική πρωτοβουλία», δήλωσε ο Διευθυντής της Κοινότητας της Premier League, Νικ Πέρτσαρντ.

Τα δύο ιδρύματα θα αναπτύξουν περαιτέρω το πρόγραμμα σε συνεργασία με τη λίγκα και δεσμεύονται να το κάνουν ετήσιο μέρος της δέσμευσής τους στις περιοχές του Μέρσεϊσαϊντ και του Ευρύτερου Μάντσεστερ.

Την περασμένη εβδομάδα, ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορήθηκε από την Αστυνομία του Ευρύτερου Μάντσεστερ σε σχέση με κακοποίηση που σχετίζεται με τραγωδία εναντίον οπαδών της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ των δύο ομάδων στις 17 Μαρτίου.

Η Άρσεναλ χαιρέτισε επίσης την απαγόρευση εισόδου σε τρεις οπαδούς, αφού παραδέχθηκαν την ενοχή τους για κακοποίηση που σχετίζεται με τραγωδία κατά τη διάρκεια αγώνα με την Λίβερπουλ για το Κύπελλο στο Emirates Stadium στις 7 Ιανουαρίου.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024