Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αττάλεια: Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια μετά τη σφοδρή κακοκαιρία - Ένας νεκρός

Αττάλεια: Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια μετά τη σφοδρή κακοκαιρία – Ένας νεκρός

Οι Αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα ενός ατόμου μέσα σε αυτοκίνητο σε μία πλημμυρισμένη υπόγεια διάβαση

Απίστευτες είναι οι εικόνες που έρχονται από την Αττάλεια όπου οι ισχυρές βροχοπτώσεις οδήγησαν σε εκτεταμένες πλημμύρες, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός κατοίκου στην περιοχή Kepez.

Η κακοκαιρία, που εντάθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκάλεσε συσσώρευση νερού στους δρόμους, καθιστώντας δύσκολη την κίνηση τόσο των πεζών όσο και των οχημάτων.

Σε ορισμένες αγροτικές γειτονιές παρατηρήθηκαν πλημμύρες σε σπίτια και επιχειρήσεις

Στο κέντρο της πόλης, το νερό συγκεντρώθηκε σε πολλές υπόγειες διαβάσεις. Μάλιστα, οι Αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα ενός ατόμου μέσα σε αυτοκίνητο σε μία πλημμυρισμένη υπόγεια διάβαση.

Κλειστά τα σχολεία – Ακυρώθηκαν πτήσεις

Τα σχολεία έκλεισαν αμέσως για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού, ενώ οι πτήσεις ακινητοποιήθηκαν ως προληπτικό μέτρο έναντι των επικίνδυνων καιρικών συνθηκών.

Καθώς τα νερά της πλημμύρας συνέχισαν να ανεβαίνουν, αναπτύχθηκαν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να βοηθήσουν όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες και να πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις διάσωσης σε περιοχές που βυθίστηκαν από τον κατακλυσμό.

Η νεροποντή επηρέασε επίσης την πτήση του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Αττάλειας Antalyaspor, η οποία εκτράπηκε προς το αεροδρόμιο Gazipasa λόγω της κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο της περιοχής. Ο σύλλογος δήλωσε ότι θα επιστρέψει στην Αττάλεια οδικώς.

Με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη, η πόλη ξεκίνησε την αργή διαδικασία ανάκαμψης. Καθώς τα νερά υποχωρούν και οι προσπάθειες καθαρισμού συνεχίζονται, οι κάτοικοι της Αττάλειας μένουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που έρχονται μετά από αυτό το καταστροφικό γεγονός.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024