Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο Ουισκόνσιν, συνεχίζοντας να μην πείθουν με τις εμφανίσεις από τότε που ανέλαβε ο Ντοκ Ρίβερς.
Οι «λύκοι» είχαν πάρει μια καλή διαφορά στα μέσα της τελευταίας περιόδου και έτσι τα «ελάφια» αποφάσισαν να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, μεταξύ και των οποίων στον Θανάση Αντετοκούνμπο που ετοιμαζόταν να περάσει ως αλλαγή.
Την ώρα που περίμενε ένας από τους σχολιαστές της αναμέτρησης στην τηλεόραση προχώρησε σε ένα άκομψο σχόλιο, τονίζοντας πως οι Μπακς «πέταξαν λευκή πετσέτα» από την στιγμή που ο Έλληνας φόργουορντ θα περνούσε στο παρκέ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Οι Πίστονς πανηγυρίζουν έφεραν τη σειρά στα ίσα απέναντι στους Μάτζικ επικρατώντας 98-83, ενώ οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σανς.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως κινείται για την αντικατάσταση του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, έχοντας εντοπίσει ήδη τον στόχο του.