Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Βίντεο που «παγώνει» το αίμα - Άνδρας πυροβολεί τον γιο της συντρόφου του επειδή του αντιμίλησε

ΗΠΑ: Βίντεο που «παγώνει» το αίμα – Άνδρας πυροβολεί τον γιο της συντρόφου του επειδή του αντιμίλησε

Ένας 68χρονος πυροβόλησε μετά από λογομαχία τον γιο της συντρόφου του και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι.

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και δείχνει έναν άνδρα να πυροβολεί εξ επαφής και να τραυματίζει τον γιο της συντρόφου του επειδή είχαν μία διαφωνία και του αντιμίλησε.

Μάλιστα τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο καθώς στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία με τον 68χρονο να ταμπουρώνεται στο σπίτι και εν σε συνέχεια να δίνει τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει η New York Post, επικαλούμενη το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπλάουντ, ο 68χρονος Τζέφρι Σκοτ Γουέστ από το Φρέντσβιλ του Τενεσί στις ΗΠΑ πυροβόλησε με το όπλο του τον 24χρονο Κάιλ Σπάιτζ, τραυματίζοντάς τον στο αυτί έπειτα από καβγά που είχαν στις 25 Αυγούστου 2023 και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του πυροβολώντας τον εαυτό του.

Στο βίντεο που προκαλεί σοκ ακούγεται ο Γουέστ ακούγεται να φωνάζει στον 24χρονο πριν εμφανιστεί στην πόρτα της κρεβατοκάμαράς του κρατώντας ένα πιστόλι.

«Ετοιμάζομαι να σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα!», ακούγεται να φωνάζει ο Γουέστ καθώς εμφανίζεται κρατώντας ένα όπλο σημαδεύοντας τον Σπάιτζ που είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του.

Η μητέρα του Σπάιτζ διακρίνεται να τρέχει έντρομη προς το μέρος του 68χρονου με κατεβασμένα τα παντελόνια, παρακαλώντας τον να «σταματήσει» και τελικά να τον απομακρύνει από την πόρτα του υπνοδωματίου.

Σοκάρει το βίντεο

Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο ο Σπάιτζ εκνευρίζει ακόμα περισσότερο τον ήδη εκτός εαυτού άνδρα. «Να μου τινάξεις τα μυαλά στον αέρα; Πυροβόλησέ με και σου εγγυώμαι ότι θα πας ισόβια στη φυλακή», του απαντάει. «Θέλεις να το κάνω;», ακούγεται φωνάζει ο Γουέστ, επιστρέφοντας στο υπνοδωμάτιο και σημαδεύοντας με το πιστόλι του το θύμα, που εξακολουθεί να είναι ξαπλωμένο στο κρεβάτι του.

Η αστυνομία προσπάθησε να συνομιλήσει με τον 68χρονο, ενώ περικύκλωναν το σπίτι με την ελπίδα ότι θα παραδοθεί.

Η μητέρα του Σπάιτζ αρχίζει να διαπληκτίζεται με τον Γουέστ καθώς κλείνει την πόρτα του γιου της για να αποκλιμακώσει την κατάσταση. «Ετοιμάζομαι να του τινάξω τα μυαλά στον αέρα, και τα δικά σου!», φωνάζει ο Γουέστ πίσω από την πόρτα.

Έτσι ο Σπάιτζ σηκώνεται από το κρεβάτι, ανοίγει την πόρτα και πηγαίνει προς το μέρος του Γουέστ. «Θα τινάξεις τα μυαλά της μαμάς μου στον αέρα;», του φωνάζει ο 24χρονος που στέκεται πλέον σε έναν διάδρομο του σπιτιού και προτρέπει τον Γουέστ να τον «σημαδέψει ξανά με το όπλο».

Τότε ο άνδρας στρέφει ξανά το όπλο προς την κατεύθυνση του Σπάιτζ και τον πυροβολεί. Εκείνη τη στιγμή ακούγονται τα ουρλιαχτά της μητέρας του.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής, η μητέρα του Σπάτιζ ρωτάει αν ο Γουέστ τον πέτυχε, ενώ αίμα αρχίζει να στάζει στα πόδια του και στο ξύλινο πάτωμα, καθώς φαίνεται να έχει γρατζουνιστεί στο αυτί από τη σφαίρα.

«Θεέ μου! Θα πας φυλακή», φωνάζει η μητέρα στον σύντροφό της καθώς εκείνος απομακρύνεται. Το βίντεο τελειώνει με τον Σπάιτζ να βγαίνει τρέχοντας από την πίσω πόρτα του σπιτιού πανικόβλητος για να φέρει βοήθεια.

Ταμπουρώθηκε στο σπίτι κι έδωσε τέλος στη ζωή του

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπλάουντ ανέφερε στη συνέχεια ότι αμέσως μετά θα γίνει κλήση στο 911 για να αναφερθεί ο πυροβολισμός.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο γύρω στις 20:15 για να βρουν τον Σπάιτζ και τη μητέρα του έξω από το σπίτι, καθώς ο Γουέστ είχε ταμπουρωθεί μέσα σε αυτό.

Διαπραγματευτές της αστυνομίας και η ΕΚΑΜ κλήθηκαν στο σημείο να διαπραγματευτούν με τον δράστη.

Η αστυνομία προσπάθησε να συνομιλήσει με τον 68χρονο, ενώ περικύκλωναν το σπίτι με την ελπίδα ότι θα παραδοθεί. Μετά από σχεδόν δυόμισι ώρες αποτυχημένων προσπαθειών επικοινωνίας οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι λίγο πριν από τις 11 το βράδυ. Ο Γουέστ θα εντοπιστεί νεκρός έχοντας δώσει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές.

Ο Σπάιτζ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Τενεσί αμέσως μετά την άφιξη της αστυνομίας στο σημείο για την αντιμετώπιση του μη απειλητικού για τη ζωή τραυματισμού του.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024