Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι GM της Εuroleague έκαναν τις προβλέψεις τους

Οι GM της Εuroleague έκαναν τις προβλέψεις τους

Οι General Managers των ομάδων της Ευρωλίγκας έκαναν τις προβλέψεις τους για την φετινή διοργάνωση και άφησαν εκτός Final 4 τους δύο αιώνιους του ελληνικού μπάσκετ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο πρώτος γύρος της Euroleague ολοκληρώθηκε πριν από τις γιορτές και πλέον έχουμε ένα ικανοποιητικό δείγμα γραφής για τις ομάδες της διοργάνωσης. Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση διενήργησε μια ψηφοφορία μεταξύ των General Managers των ομάδων, οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν τα μέχρι στιγμής βραβεία αλλά και να κάνουν τις προβλέψεις τους για τη συνέχεια.

Ξεκινώντας με την κατηγορία του MVP της διοργάνωσης, ξεχώρισαν οι Φακούντο Καμπάτσο και Μάικ Τζέιμς. Ο Αργεντινός γκαρντ της Ρεάλ συγκέντρωσε το 55.6% των ψήφων, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό πήρε 22.2%. Σε ότι αφορά τον καλύτερο ηγέτη, οι προτιμήσεις των GMs πήγαν ξανά στο στρατόπεδο της Ρεάλ, με τους Φακούντο Καμπάτσο (22.2%) και Σέρχιο Γιουλ (16.7%) να κερδίζουν την κούρσα.

Οι τρεις κορυφαίοι προπονητές της φετινής Ευρωλίγκας σύμφωνα με τους GMs είναι οι Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (33.3%), Λούκα Μπάνκι (27.8%) και Τσους Ματέο (27.8%), ενώ στην ερώτηση για τον κορυφαίο αμυντικό, ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης συγκέντρωσε το 33,3% των ψήφων.

Όσον αφορά την συνέχεια της διοργάνωσης και τις ομάδες που θα βρεθούν στο Final-4 του Μαίου, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, οι παράγοντες των ομάδων τις Euroleague άφησαν εκτός τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τις προβλέψεις τους, Ρεάλ Μαδρίτης (88.9%), Μονακό (66.7%), Μπαρτσελόνα (66.7%) και Παρτίζαν (44.4%) είναι οι τέσσερεις ομάδες που θα διεκδικήσουν την κορυφή της Ευρώπης.

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024