Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σινέντ Ο' Κόνορ: Από φυσικά αίτια ο θάνατος της τραγουδίστριας

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Από φυσικά αίτια ο θάνατος της τραγουδίστριας

Ο θάνατός της είχε προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση.

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ πέθανε 18 μήνες αφότου ο γιος της, Σέιν, έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία των 17 ετών τον Ιανουάριο του 2022, αφού απέδρασε από το νοσοκομείο. Η τραγουδίστρια βρέθηκε «χωρίς ανταπόκριση» μετά την κλήση της αστυνομίας στο διαμέρισμά της στο Herne Hill, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, τον περασμένο Ιούλιο.

Έξι μήνες μετά τον θάνατο της Ιρλανδής τραγουδίστριας, ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η Σινέντ Ο’ Κόνορ πέθανε από φυσικά αίτια.

Οι ντετέκτιβ δεν αντιμετώπισαν τον αιφνίδιο θάνατο της 56χρονης ως ύποπτο και σήμερα οι αρχές ανακοίνωσαν τι συνέβη. «Αυτό γίνεται για να επιβεβαιωθεί ότι η κα Ο’ Κόνορ πέθανε από φυσικά αίτια», δήλωσε εκπρόσωπος του Southwark Coroners Court στη MailOnline δήλωσε. «Ως εκ τούτου, ο ιατροδικαστής έχει παύσει την εμπλοκή του στον θάνατό της».

Η τελευταία δημοσίευσή της

Στο τελευταίο της Tweet, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του Σέιν και έγραψε: «Από τότε ζω ως απέθαντο πλάσμα της νύχτας. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, η λάμπα της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή σε δύο μισά. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε ποτέ άνευ όρων. Έχω χαθεί στο μπάρντο [όρος του βουδισμού που σημαίνει την κατάσταση μεταξύ θανάτου και αναγέννησης] χωρίς αυτόν».

H αστυνομία είχε ξεκαθαρίσει πως δεν εξετάζεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Πρόσφατα το όνομα της Σινέντ Ο΄ Κόνορ ήρθε ξανά στην επικαιρότητα λόγω του θανάτου του φίλου της, θρύλου της ιρλανδικής μουσικής και frontman των The Pogues, Shane MacGowan. Στο The Red Hand File αφιερωμένο στον Shane, ο κοινός τους φίλος Nick Cave είχε αναφερθεί και στη φιλία του frontman των Pogues με τη Σινέντ Ο΄ Κόνορ:

«Η Σινέντ είπε κάποτε για τον Shane: “Είναι ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος”. Αν αυτό ισχύει ή όχι, ποιος μπορεί να το πει; Αλλά ο Shane ήταν ευλογημένος με ένα ασυνήθιστο πνεύμα καλοσύνης και μια βαθιά αίσθηση του τι είναι αληθινό, η οποία ενισχύθηκε παραδόξως μέσα στη συντριβή του, την ανθρωπιά του. Μπορούμε να πούμε γι’ αυτόν με βεβαιότητα, “ήταν αγαπητός στη γη”, και η Sinéad επίσης – πραγματικά αγαπητή και λείπει πολύ, και οι δύο».

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024