Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Μπάσιμο» της Μπράιτον για wonderkid της Μπόκα Τζούνιορς (vid+pic)

«Μπάσιμο» της Μπράιτον για wonderkid της Μπόκα Τζούνιορς (vid+pic)

H Mπράιτον φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού της Μπόκα Τζούνιορς, Βαλεντίν Μπάρκο.

Η Μπράιτον αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Premier League, αφού οι Γλάροι βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι συνεχίζει στο Εuropa League, ενώ πριν λίγο νίκησε την Στόουκ με 2-4 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Είναι γνωστό, πως ο αγγλικός σύλλογος συνηθίζει να αποκτά νεαρούς ποδοσφαιριστές από όλον τον κόσμο και να τους εξελίσσει με στόχο την μελλοντική τους πώληση.

Σύμφωνα, με δημοσιεύματα, η Μπράιτον έχει βάλει στο στόχαστρό της τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό της Μπόκα Τζούνιορς, Βαλεντίν Μπάρκο.

Ο Αργεντινός άσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο 19χρονος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του την περασμένη χρονιά με την φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς και η Μπράιτον είναι αποφασισμένη να τον αποκτήσει, καταβάλλοντας το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει η ρήτρα στο συμβόλαιό του. Μάλιστα, ο αγγλικός σύλλογος του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 6 χρόνων και θα ήθελε να ολοκληρώσει το ντιλ μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Το συμβόλαιο του Μπάρκο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024 και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει, προκειμένου να αγωνιστεί σε κάποιο από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο Μπάρκο έχει ξεκινήσει πιέσεις προς την διοίκηση των Γενοβέζων για να αποδεχτεί την πρόταση της Μπράιτον .

Ο Μπάρκο την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 35 συμμετοχές με την φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, με απολογισμό 1 γκολ και 5 ασίστ. Ο 19χρονος άσος είναι διεθνής με τις  μικρές ομάδες της εθνικής Αργεντινής, με την οποία έχει αγωνιστεί 16 συμμετοχές και έχει πετύχει 3 γκολ.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024