Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Λίβερπουλ είπε στα παιδιά «You ‘ll never walk alone»

Η Λίβερπουλ είπε στα παιδιά «You ‘ll never walk alone»

Ο Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες του επισκέφτηκαν τα παιδιά και τις οικογένειες τους στο Alder Hey children Hospital, στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα

Η σύνδεση των ομάδων με τις πόλεις που εδρεύουν είναι ξεχωριστή και πολλές φορές δημιουργεί ένα μοναδικό «δέσιμο» ανάμεσα στους οπαδούς και τον σύλλογο.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Λίβερπουλ και τις γιορτινές αυτές μέρες, οι «κόκκινοι» δεν ξέχασαν τα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται στο παιδιατρικό νοσοκομείο της πόλης.

Ο Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες του επισκέφτηκαν τα παιδιά και τις οικογένειες τους στο Alder Hey children Hospital, στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Οι «κόκκινοι» πήγαν δώρα στα παιδιά, συνομίλησαν μαζί τους, έβγαλαν φωτογραφίες και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών ασθενών και των γονιών τους, φανερώνουν πόσο σημαντική ήταν αυτή η κίνηση από πλευράς ομάδας του λιμανιού.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην σημασία που έχει η επίσκεψη της ομάδας του στο νοσοκομείο, για να δώσουν χαρά στα μικρά παιδιά, ενώ και οι ποδοσφαιριστές των «κόκκινων» μίλησαν για ξεχωριστές στιγμές γεμάτες συγκίνηση.

Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου ανέβασε στο Χ ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Κλοπ και των παικτών στο νοσοκομείο, με τον Γερμανό τεχνικό να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην αξία της παρουσίας των παικτών στο Alder Xey, ειδικά αυτές τις μέρες.

Τα μικρά παιδιά πήραν μεγάλη χαρά από την επίσκεψη των «κόκκινων» και τα χαμόγελα τους ήταν το καλύτερο δώρο για τον προπονητή και τους παίκτες της αγγλικής ομάδας.

Ένα ζεστό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης εστάλη και τα φετινά Χριστούγεννα από την οικογένεια της Λίβερπουλ και τα μικρά παιδιά είχαν μια ξεχωριστή μέρα παρέα με τα ινδάλματά τους.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024