Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Πενέλοπε Κρουζ και η Σάλμα Χάγιεκ ανταμώνουν 17 χρόνια αφότου πρωταγωνίστησαν στο Bandidas

Η Πενέλοπε Κρουζ και η Σάλμα Χάγιεκ ανταμώνουν 17 χρόνια αφότου πρωταγωνίστησαν στο Bandidas

Οι ηθοποιοί βρέθηκαν σε ένα επίσημο γεύμα προς τιμήν της Κρουζ για τον ρόλο της στη ταινία «Ferrari».

Η Πενέλοπε Κρουζ και η Σάλμα Χάγιεκ εξακολουθούν να κάνουν θραύση.

Δεκαεπτά χρόνια αφότου πρωταγωνίστησαν στην ταινία Bandidas του 2006, οι δύο πρωταγωνίστριες και οι στενοί τους φίλοι μαζεύτηκαν την Πέμπτη για να δώσουν το παρών σε ένα γεύμα προς τιμήν της 49χρονης Κρουζ για το ρόλο της στη ταινία Ferrari.

«Και στη μέση της νύχτας, είπε ότι της κρατούσα το χέρι γιατί φοβόμουν, ονειρευόμουν, δεν ξέρω»

Οικοδέσποινες ήταν η Χάγιεκ και η Κρίστεν Στιούαρτ, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αλίσια Σίλβερστοουν, η Τζίνα Ντέιβις και ο Βιν Ντίζελ.

Μια φωτογραφία έδειχνε τη Χάγιεκ και την Κρουζ να βγαίνουν μαζί μια διασκεδαστική selfie, ενώ μια άλλη έδειχνε το δίδυμο να ποζάρει μαζί με τη Στιούαρτ.

Αν και το Bandidas είναι το μοναδικό κινηματογραφικό έργο στο οποίο η Χάγιεκ και η Κρουζ έχουν πρωταγωνιστήσει μαζί, έχουν παραμείνει στενές φίλες όλα αυτά τα χρόνια – από τη στιγμή που η Κρουζ έφτασε για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες.

«Δεν θα πας στο ξενοδοχείο. Θα έρθεις στο σπίτι μου»

Εκείνη την εποχή, οι δύο τους είχαν μιλήσει μόνο μέσω τηλεφώνου – ποτέ από κοντά. Αλλά η Χάγιεκ φρόντισε παρόλα αυτά να υποδεχτεί την Κρουζ με τον πιο θερμό τρόπο.

«Ερχόμουν εδώ για δύο μήνες και δεν ήξερα κανέναν», δήλωσε πέρυσι η Κρουζ στο The Ellen DeGeneres Show. «Και [η Σάλμα] με πήρε και μου είπε: «Δεν θα πας στο ξενοδοχείο. Θα έρθεις στο σπίτι μου γιατί είναι δύσκολο στην αρχή και θα νιώσεις πολύ μόνη».

«Ο ασταθής γάμος τους έχει πληγεί από την απώλεια του γιου τους Dino ένα χρόνο νωρίτερα»

Η βραβευμένη με Όσκαρ παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε όταν έφτασε για πρώτη φορά στη Νότια Καλιφόρνια και στην αρχή μάλιστα κοιμήθηκε στο δωμάτιο της Χάγιεκ. «Και στη μέση της νύχτας, είπε ότι της κρατούσα το χέρι γιατί φοβόμουν, ονειρευόμουν, δεν ξέρω», είπε η Κρουζ στην 65χρονη DeGeneres.

Η Ferrari «βρίσκεται σε κρίση»

Η νέα ταινία που συμμετέχει η Κρουζ, Ferrari, σκηνοθετήθηκε από τον Μάικλ Μαν και παρουσιάζει την ιστορία του Ιταλού πρώην οδηγού αγωνιστικών αυτοκινήτων και ιδρυτή της Ferrari, Enzo Ferrari (τον οποίο υποδύεται ο Adam Driver). Η ταινία διαδραματίζεται το 1957, όταν η Ferrari «βρίσκεται σε κρίση», σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της ταινίας.

«Η χρεοκοπία καταδιώκει την εταιρεία που ο ίδιος και η σύζυγος του Λάουρα δημιούργησαν από το τίποτα δέκα χρόνια νωρίτερα. Ο ασταθής γάμος τους έχει πληγεί από την απώλεια του γιου τους Dino ένα χρόνο νωρίτερα», συνεχίζει η σύνοψη.

«Εν τω μεταξύ, το πάθος των οδηγών του για τη νίκη τους ωθεί στα άκρα καθώς ξεκινούν τον επικίνδυνο αγώνα 1.000 μιλίων στην Ιταλία, το Mille Miglia», προσθέτει η σύνοψη.

Η Κρουζ υποδύεται στην ταινία τη σύζυγο του Φεράρι, Λάουρα. Μαζί με τον 40χρονο Driver, στο καστ συμμετέχουν ο Patrick Dempsey ως οδηγός της Formula 1 Piero Taruffi, η Shailene Woodley ως ερωμένη της Ferrari Lina Lardi, ο Jack O’Connell ως Peter Collins, η Sarah Gadon ως Linda Christian και ο Gabriel Leone ως Fon De Portago.

Η ταινία Ferrari θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αυτά τα Χριστούγεννα.

*Με πληροφορίες από People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: 20TH CENTURY FOX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024