Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: «Θα χορέψουμε ξανά» - Το τατουάζ πρώην ομήρου της Χαμάς για την επίθεση στο μουσικό φεστιβάλ

Ισραήλ: «Θα χορέψουμε ξανά» – Το τατουάζ πρώην ομήρου της Χαμάς για την επίθεση στο μουσικό φεστιβάλ

Η 21χρονη Μία Σεμ ήταν ανάμεσα στους ομήρους που είχε πάρει μαζί της η Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας από το μουσικό φεστιβάλ Supernova κατά την επίθεσή της στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Την ημέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή της θέλησε να αποτυπώσει για πάντα στο κορμί της η 21χρονη Μία Σεμ, η οποία ήταν ανάμεσα στους ομήρους που είχε πάρει μαζί της η Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας από το μουσικό φεστιβάλ Supernova κατά την επίθεσή της στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Η 21χρονη καλλιτέχνης τατουάζ που έχει επίσης γαλλική υπηκοότητα, είχε απελευθερωθεί μετά από 55 ημέρες ομηρίας στις 30 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της ανταλλαγής ομήρων-αιχμαλώτων ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς.

Η Μία Σεμ και το νέο τατουάζ που χτύπησε για την ημέρα της επίθεσης της Χαμάς (Πηγή: Instagram)

Η Μία Σεμ θέλησε να αποτυπώσει για πάντα στο κορμί της, τη δοκιμασία των 55 ημερών και τις πληγές που τη σημάδεψαν. Έτσι σε ένα αισιόδοξο μήνυμα το τατουάζ αναφέρει «Θα χορέψουμε ξανά» μαζί με την ημερομηνία που άλλαξε τη ζωή της 7 Οκτωβρίου 2023.

Το τατουάζ δημοσιοποίησε η ίδια η 21χρονη καλλιτέχνης τατουάζ με ανάρτησή της στο Instagram.

H ανάρτηση

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την 7η Οκτωβρίου 2023», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης. «Τον πόνο και τον φόβο, τις δύσκολες εικόνες, τους φίλους που δεν θα επιστρέψουν και εκείνους που πρέπει να φέρουμε πίσω. Αλλά θα νικήσουμε, θα χορέψουμε!», γράφει χαρακτηριστικά.

Η 21χρονη ήταν η πρώτη όμηρος που εμφανίστηκε σε βίντεο που γύρισε η Χαμάς στη Γάζα, στο οποίο φαίνεται να δέχεται ιατρική περίθαλψη.

«Με λένε Μία, είμαι είκοσι ενός ετών από το Σοχάμ. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Γάζα. Γύρισα νωρίς το πρωί του Σαββάτου από ένα πάρτι στο Σντερότ. Τραυματίστηκα σοβαρά στο χέρι. Με έφεραν στη Γάζα και με πήγαν στο νοσοκομείο εδώ. Με φρόντιζαν, μου παρείχαν φάρμακα. Ζητώ απλώς να με γυρίσετε πίσω στο σπίτι μου το συντομότερο δυνατό, στην οικογένειά μου, στους γονείς μου, στα αδέλφια μου. Σας παρακαλώ, βγάλτε με από εδώ το συντομότερο δυνατό», έλεγε χαρακτηριστικά η 21χρονη κοπέλα στο βίντεο που είχε ανέβει στις 16 Οκτωβρίου στο telegram.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024