Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θυμήθηκαν τον Ιβάν Σαββίδη με το όπλο!

Θυμήθηκαν τον Ιβάν Σαββίδη με το όπλο!

«Για παράδειγμα, το 2018 ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη απείλησε με πιστόλι τον διαιτητή του αγώνα», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές αναφορές.

Tον Ιβάν Σαββίδη με το όπλο είχαν κεντρικό θέμα στο εξωτερικό στην αναφορά τους για την απεργία των διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα το ntv.ua σημειώνει:

«Είναι τρομακτικό να πας σε παιχνίδι. Στην Ελλάδα, όπου Ρώσος επιχειρηματίας απείλησε να πυροβολήσει διαιτητή, οι δικαστές προχώρησαν σε απεργία.

Έλληνες διαιτητές αγώνων ποδοσφαίρου δήλωσαν ότι δεν θα διευθύνουν αγώνες στα εθνικά τουρνουά της χώρας λόγω επικίνδυνων συνθηκών εργασίας.

Σύμφωνα με το Reuters, από αυτό Σαββατοκύριακο οι διαιτητές ποδοσφαίρου θα μποϊκοτάρουν αγώνες για να τραβήξουν την προσοχή σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Τα τελευταία χρόνια, Έλληνες και ξένοι διαιτητές έχουν γίνει μόνιμος στόχος, σάκος του μποξ και αποδιοπομπαίοι τράγοι. Εκφοβισμός, απειλές, λεκτικές και σωματικές επιθέσεις. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που έχουν κάνει το ποδόσφαιρο τοξικό. Ως εκ τούτου, οι διαιτητές και οι βοηθοί της κορυφαίας κατηγορίας του Ελληνικού Πρωταθλήματος αποφάσισαν να μην διευθύνουν κανέναν αγώνα, αρχής γενομένης από την 14η αγωνιστική, μέχρι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ασφάλειά τους. Με αυτήν την απόφαση, θέλουμε να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους», τονίζεται με αναφορές στην προσφυγή των διαιτητών.

Να θυμίσουμε ότι οι φόβοι των διαιτητών δεν είναι αβάσιμοι· για παράδειγμα, το 2018 ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη απείλησε με πιστόλι τον διαιτητή του αγώνα», κατέληξε το sport.ntv.ua

H κεντρική φωτογραφία του δημοσιεύματος είναι η περίφημη με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι έτοιμος να τραβήξει όπλο στο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ το 2018.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024