Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χάος στο αεροδρόμιο του Μονάχου λόγω χιονόπτωσης - Η μαρτυρία Έλληνα εγκλωβισμένου

Χάος στο αεροδρόμιο του Μονάχου λόγω χιονόπτωσης – Η μαρτυρία Έλληνα εγκλωβισμένου

Eγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Μονάχου για τέταρτη ημέρα, λόγω της έντονης κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων, παραμένουν περίπου 150 Έλληνες.

Χάος επικρατεί στο αεροδρόμιο του Μονάχου στη Γερμανία λόγω της έντονης κακοκαιρίας που επικρατεί στη χώρα από την περασμένη Παρασκευή (1/12). Έλληνες ταξιδιώτες παραμένουν εγκλωβισμένοι στην πόλη, καθώς ακυρώνεται η μία πτήση μετά την άλλη.

«Είμαστε από την Παρασκευή στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Κοιμόμαστε πάνω στις καρέκλες. Είμαστε διάσπαρτοι 150 Έλληνες στα δύο terminal. Μας έδωσαν 15 ευρώ voucher το Σάββατο για να φάμε. Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά των Γερμανών, πάμε να τους μιλήσουμε και μας γυρνάνε την πλάτη», είπε  ο Αλέξανδρος Καραστεργίου, που βρίσκεται μεταξύ των ταξιδιωτών που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο γερμανικό αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα καταλύματα

Ο κ. Καραστεργίου τόνισε στον ΑΝΤ1, πως «κάθε 12 ώρες μας καλούν να κάνουμε check in για να φύγουμε. Η εταιρεία μας έδινε ένα χρηματικό ποσό για ξενοδοχείο, αλλά καταλύματα διαθέσιμα δεν υπάρχουν ούτε τρόπος να φθάσουμε εκεί».

«Είμαστε εδώ χωρίς ρούχα, χωρίς βαλίτσες…»

«Μας έβαλαν την Παρασκευή για πολλές ώρες στο αεροπλάνο και μας κατέβασαν. Χθες έφυγε αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη, αλλά εμείς δεν ήμασταν μέσα, δεν μας έδωσαν προτεραιότητα, αυτό ήταν το παράπονο μας και είμαστε εδώ χωρίς ρούχα, χωρίς βαλίτσες…», πρόσθεσε.

«Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα φύγουμε μετά τις 20:00 της Δευτέρας για την Ελλάδα», είπε ο κ. Καραστεργίου.

Παρέλυσε η χώρα

Ο χιονιάς έχει παραλύσει τη Βαυαρία, με την σφοδρή χιονόπτωση να προκαλεί σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες. Το χιόνι στο Μόναχο έφτασε στα 45 εκατοστά, ρεκόρ για τον μήνα Δεκέμβριο από το 1933.

Σκηνικό απίστευτης ταλαιπωρίας και στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου. Εκεί, χιλιάδες επιβάτες έχουν εγκλωβιστεί και πρέπει να μετακινηθούν με εναλλακτικούς τρόπους.

Τα δρομολόγια σε τραμ και μετρό δεν αναμένεται να εξομαλυνθούν πριν το απόγευμα της Δευτέρας. Χιλιάδες νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024