Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Η ιστορία του ομήρου που ξέφυγε από την Χαμάς αλλά τον ξαναέπιασαν

Ισραήλ: Η ιστορία του ομήρου που ξέφυγε από την Χαμάς αλλά τον ξαναέπιασαν

Η ιστορία ενός από τους ομήρους που απελευθέρωσε η Χαμάς την Κυριακή.

Ένας Ρωσοϊσραηλινός όμηρος που απήχθη από τη Χαμάς κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Nova Music Festival κατάφερε να ξεφύγει και να κρυφτεί για τέσσερις ημέρες προτού οι κάτοικοι της Γάζας τον παραδώσουν ξανά στη Χαμάς,  όπως αποκάλυψε η θεία του.

Ο 25χρονος Roni Krivoi απελευθερώθηκε από τη Χαμάς χθες το βράδυ, την τρίτη μέρα της κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.

Πώς ξέφυγε από τα χέρια της Χαμάς

Σύμφωνα με τη θεία του, Yelena Magi, η Χαμάς μετέφερε τον όμηρο σε κτίριο στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά «λόγω των βομβαρδισμών το κτίριο κατέρρευσε και κατάφερε να βγει ζωντανός από τα συντρίμμια και να δραπετεύσει».

«Κατάφερε να ξεφύγει από τα συντρίμμια και να απελευθερωθεί», είπε η θεία του, σημειώνοντας ότι υπέστη τραύμα στο κεφάλι από την κατάρρευση του κτιρίου.

Αλλά επειδή βρισκόταν σε άγνωστο έδαφος, δεν μπόρεσε να φτάσει μακριά – και αντ’ αυτού αποφάσισε να κρυφτεί στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο 25χρονος Roni Krivoi απελευθερώθηκε από τη Χαμάς χθες το βράδυ, την τρίτη μέρα της κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας

Αλλά κάποια στιγμή άμαχοι στη Γάζα τον εντόπισαν και τον παρέδωσαν ξανά στη Χαμάς. «Προσπάθησε να φθάσει στα σύνορα. Δεν ήταν σε θέση να προσανατολιστεί, να κατανοήσει που βρισκόταν και προς τα που έπρεπε να κατευθυνθεί. Δεν μπορούσε να κινηθεί σε ανοικτό χώρο. Ήταν μόνος του», είπε η θεία του.

«Τον ρώτησα σήμερα: “πώς αισθάνεσαι; Έχεις εφιάλτες;” Μου απάντησε “ναι, έχω εφιάλτες από το φειστιβάλ και την αιχμαλωσία, αλλά είμαι καλά, το χειρίζομαι καλά”», είπε η θεία του ομήρου.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024