Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ: Υποδέχτηκε στο καμαρίνι της την οικογένεια της φαν που πέθανε σε συναυλία της

Τέιλορ Σουίφτ: Υποδέχτηκε στο καμαρίνι της την οικογένεια της φαν που πέθανε σε συναυλία της

Η αστυνομία της Βραζιλίας φέρεται να έχει ξεκινήσει έρευνα για τους διοργανωτές της συναυλίας.

Από ένα τραγικό γεγονός σημαδεύτηκε η περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ στη Βραζιλία, τον θάνατο της Άνα Κλάρα Μπενεβίδες, στη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε σε μεγάλο καύσωνα στη Βραζιλία. Η ποπ σταρ, αν και ανέβαλε μερικές συναυλίες επέστρεψε στο πρόγραμμα του «Eras Tour», με την συναυλία της στο Σάο Πάολο να είναι διαφορετική από τις άλλες.

Ο λόγος είναι ότι μεταξύ των θεατών, παρευρέθηκαν μέλη της οικογένειας της Μπενεβίδες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca, η Σουίφτ έδωσε VIP εισιτήρια στην οικογένεια της άτυχης κοπέλας, για το live της, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

Στο καμαρίνι της η οικογένεια

Η 33χρονη τραγουδίστρια επικοινώνησε με την οικογένεια, μία ημέρα πριν από το σόου στο Σάο Πάολο, ύστερα από τον μεγάλο σάλο που προκλήθηκε στο διαδίκτυο, για το ότι δεν είχε προσφέρει καμία βοήθεια και επέδειξε αδιαφορία.

Η ίδια έδωσε δωρεάν πρόσβαση σε αυτούς για τα VIP και πράγματι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέλη της οικογένειας Μπενεβέδες εθεάθησαν στη συναυλία κάτω από τη δεκάδα VIP της ποπ σταρ, ενώ φωτογραφήθηκαν και όλοι μαζί, φορώντας μπλούζες με το πρόσωπο της Άνα.

Έρευνες για την διοργάνωση

Λίγες μέρες πριν, το TMZ ανέφερε ότι η αστυνομία της Βραζιλίας έχει ξεκινήσει έρευνα για τους διοργανωτές της συναυλίας της Τέιλορ Σουίφτ, προκειμένου να επιρρίψουν τις ευθύνες σε εκείνους που δεν φρόντισαν να διευκολύνουν το κοινό, εν μέσω καύσωνα.

Οι υψηλές θερμοκρασίες προκάλεσαν ένα ασφυκτικό κλίμα για τους θαυμαστές της ποπ σταρ, μια εκ των οποίων και πέθανε λίγο πριν ξεκινήσει το live της η Σουίφτ. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Ρίο ντε Τζανιέρο δήλωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για την εταιρεία που διοργάνωσε την εκδήλωση στο Ολυμπιακό Στάδιο «Νίλτον Σάντος» στις 17 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το NBC News.

Οι αρμόδιοι εξετάζουν συγκεκριμένα αν η εταιρεία διέπραξε το «έγκλημα της διακινδύνευσης της ζωής και της υγείας» των συμμετεχόντων στη συναυλία, είπε ο εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι στελέχη της εταιρείας θα κληθούν να καταθέσουν. Η Άνα Κλάρα Μπενεβίντες Ματσάδο έχασε τις αισθήσεις της πριν η Σουίφτ ανέβει στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ζέστης που «έσπασε» κάθε ρεκόρ εκείνο το βράδυ. Η άτυχη κοπέλα απεβίωσε αργότερα σε νοσοκομείο και οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι θα ερευνήσουν τα αίτια του θανάτου της, τα οποία δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστά.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024