Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαράια Κάρεϊ: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει πια δίπλωμα οδήγησης

Μαράια Κάρεϊ: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει πια δίπλωμα οδήγησης

«Eίναι καλύτερα για μένα να πηγαίνω με κάποιον στο αυτοκίνητο».

Η Μαράια Κάρεϊ αποκάλυψε πώς έχει να καθίσει στη θέση του οδηγού εδώ και πολλά χρόνια. Η 54χρονη σταρ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένιφερ Χάντσον και ξεκαθάρισε τον λόγο που έχει σοφέρ τα τελευταία επτά χρόνια, καθώς δεν πρόκειται για συμπεριφορά ντίβας.

«Δεν έχω δίπλωμα, γιατί το άφησα να λήξει», εξήγησε στην Τζένιφερ Χάντσον. «Είχα άδεια οδήγησης. Αλλά μετά έφυγα από εκεί που ζούσα. Ζούσα στην πόλη και δεν θέλεις πραγματικά να οδηγείς στο Μανχάταν. Λοιπόν, εγώ δεν θέλω», επεσήμανε.

Όπως πρόσθεσε: «Και μετά, όταν ήθελα να βγω μου είπαν ότι το δίπλωμά μου έχει λήξει. Έληξε πριν από επτά χρόνια. Οπότε θα πρέπει να δώσω ξανά εξετάσεις», είπε και το παράπονό της προκαλώντας τα γέλια του κοινού.

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι θα περνούσα αν έδινα ξανά τις εξετάσεις». Η Μαράια Κάρεϊ συμφώνησε αμέσως: «Αυτό λέω κι εγώ!».

Γιατί δεν τολμά την οδήγηση

Αν και η σταρ δήλωσε ότι θα δουλέψει για να πάρει ξανά το δίπλωμά της, στο μεταξύ, προτιμά να οδηγούν άλλοι για εκείνη. «Αν υπήρχε ένας δρόμος που είναι ασφαλής για να οδηγήσω, θα το έκανα», είπε. «Αλλά το θέμα είναι ότι είναι καλύτερα για μένα να πηγαίνω με κάποιον στο αυτοκίνητο και να μην οδηγώ. Αλλά μπορώ να οδηγήσω».

Σημειώνεται ότι η περιοδεία της «Merry Christmas One and All Tour», ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου στο Highland της Καλιφόρνια.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024