Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «κόρη του διαβόλου» στη Βρετανία δεν αποφυλακίζεται – Δολοφόνησε μια άγνωστη στα 12 της

Η «κόρη του διαβόλου» στη Βρετανία δεν αποφυλακίζεται – Δολοφόνησε μια άγνωστη στα 12 της

Για πέντε χρόνια οι αρχές έψαχναν άνδρα δράστη, λόγω της αγριότητας του εγκλήματος της.

Η νεότερη δολοφόνος της Βρετανίας, η οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια άγνωστη, όταν ήταν μόλις 12 ετών δεν θα αποφυλακιστεί με όρους.

Αυτή ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τη Σάρον Καρ που κρίθηκε πολύ επικίνδυνη για να ελευθερωθεί. Η αποκαλούμενη ως «κόρη του διαβόλου» κατάφερε 32 μαχαιριές στην 18χρονη Κάτι Ράκλιφ σε μια δολοφονία χωρίς κίνητρο ενώ επέστρεφε στο σπίτι της το βράδυ τον Ιούνιο του 1992.

Η εξιχνίαση της δολοφονίας

Ο φόνος της νεαρής κομμώτριας είχε μείνει ανεξιχνίαστος για 5 ολόκληρα χρόνια, καθώς η αστυνομία κυνηγούσε κάποιον άνδρα λόγω της βιαιότητας του και όχι ένα μικρό κορίτσι.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη της, όταν λίγο αργότερα μαχαίρωσε μια συμμαθήτρια της στο Καμπερέλι του Σάρει, και κλείστηκε στο αναμορφωτήριο, όπου προσπάθησε να στραγγαλίσει δύο νοσοκόμες και άρχισε να περηφανεύεται για το προηγούμενο έγκλημα της.

Το κορίτσι που μαχαίρωσε επιβίωσε κατά τύχη, καθώς τα τραύματα της στους πνεύμονες ήταν πολύ σοβαρά. Τελικά, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με μικρότερη παραμονή της στη φυλακή τα 14 χρόνια.

Κατά συρροή εγκληματικές ενέργειες

Η Καρ πίστευε ότι 30 χρόνια μετά το έγκλημα της θα της επιτρεπόταν να επιστρέψει σπίτι της με όρους, όμως η σύνθεση του δικαστηρίου αποφάνθηκε ότι είναι ένα πολύ επικίνδυνο άτομα για να αφεθεί ελεύθερη.

Να σημειωθεί ότι και πριν δύο χρόνια έχασε την ευκαιρία της στην ελευθερία, επειδή αποκαλύφθηκε ότι είχε σχεδιάσει κάποιοι άλλοι να ανοίξουν το κρανίο μιας συγκρατούμενης της και όταν αυτό δεν κατέστη εφικτό φρόντισε να τη ρίξει από τις σκάλες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024