Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Μπάγερν τιμωρεί τον Μαζραουί, επειδή υποστήριξε την Παλαιστίνη

Η Μπάγερν τιμωρεί τον Μαζραουί, επειδή υποστήριξε την Παλαιστίνη

Ο Νουσέρ Μαζραουί τιμωρήθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου με αποκλεισμό από τις προπονήσεις της ομάδας, καθώς πήρε θέση υπέρ της Παλαιστίνης στον πόλεμο με το Ισραήλ.

Ο Νουσέρ Μαζραουί είναι αντιμέτωπος με την Μπάγερν Μονάχου, εξαιτίας της θέσης που πήρε στην εμπόλεμη διαμάχη ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη.

Ο Μαροκινός ακραίος αμυντικός, ανέβασε περιεχόμενο στα social media, με το οποίο ευχόταν νίκη στους Παλαιστίνιους στον πόλεμο, κόντρα στο Ισραήλ.

Η ομάδα, μετά και από πιέσεις που δέχθηκε από τον βουλευτή, Γιοχάνες Στάινινγκερ, που ανήκει στο συντηρητικό κόμμα, CDU, ο οποίο ζήτησε απέλαση του παίκτη από τη χώρα, προσέφυγε σε μία αρκετά πιο ήπια απόφαση, αφήνοντάς τον εκτός προπονήσεων.

Ο Μαροκινός ακραίος αμυντικός, ανέβασε περιεχόμενο στα social media, με το οποίο ευχόταν νίκη στους Παλαιστίνιους στον πόλεμο, κόντρα στο Ισραήλ

Αυτό αποφασίστηκε μετά από συνάντηση του Μαζραουί, με τη διοίκηση της ομάδας, με τη Μπάγερν να παίρνει λίγο χρόνο, εώς ότου πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024