Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρινού καρναβαλικού φεστιβάλ στο λιμάνι του Ρότερνταμ στν Ολλανδία, σύμφωνα με τις αρχές, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ κατά του πλήθους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί ειδαν κάποιον να πυροβολεί και αντέδρασαν άμεσα, πυροβολώντας εναντίον του.
Ο δράστης αλλά και τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, καθώς υπέστησαν τραυματισμούς, με την κατάσταση της υγείας τους να μην έχει γίνει γνωστή έως τώρα.
Βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα και ανέβασαν χρήστες του Twitter δείχνουν το τρομαγμένο πλήθος να τρέχει πανικόβλητο την ώρα των πυροβολισμών.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!