Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντζος στον Σκέρτσο: Επιτίθεστε στο ΠΑΣΟΚ για να προστατεύσετε πλούσιους γόνους και μεγαλομετόχους

Μάντζος στον Σκέρτσο: Επιτίθεστε στο ΠΑΣΟΚ για να προστατεύσετε πλούσιους γόνους και μεγαλομετόχους

Ανταποδίδει τα «πυρά» στον Άκη Σκέρτσο ο Δημήτρης Μάντζος

Στην επίθεση που εξαπέλυσε στο ΠΑΣΟΚ για το πρόγραμμά του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, απάντησε ανταποδίδοντας τα «πυρά» ο Δημήτρης Μάντζος.

«Τελικά για ποιους ενδιαφέρονται ο κ. Σκέρτσος και η Νέα Δημοκρατία;», τόνισε στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Και προσέθεσε πως «με όσα λένε και όσα κάνουν δεν ενδιαφέρονται σίγουρα για τη συντριπτική πλειοψηφία των μισθωτών, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, των ελεύθερων επαγγελματιών, των αγροτών και των νέων».

Για να τονίσει πως όλους «αυτούς, η Νέα Δημοκρατία φρόντισε να τους φορτώσει με τους πιο άδικους φόρους, τους έμμεσους φόρους, παίρνοντας από την τσέπη τους και βάζοντας στα κρατικά ταμεία επιπλέον 5 δισεκατομμύρια ευρώ με την έκρηξη της ακρίβειας».

«Έτσι μείωσε δραστικά την αγοραστική δύναμη και έπληξε το βιοτικό επίπεδο των ελληνικών οικογενειών. Έτσι αφαίρεσε τους αναγκαίους πόρους από το κοινωνικό κράτος, απαξιώνοντας τα δημόσια νοσοκομεία και τη δημόσια εκπαίδευση», υποστηρίζει ο κ. Μάντζος.

«Η ΝΔ επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ για να προστατεύσει γόνους και μεγαλομετόχους»

Την ίδια στιγμή, όπως σημειώνει, «η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ για να προστατεύσει τους γόνους, που θα αποκτήσουν αφορολόγητα περιουσία εκατομμυρίων ευρώ και τους μεγάλους μετόχους με μερίσματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ».

Όπως τονίζει, μάλιστα, «ας μην ξεχνάμε ότι επί τέσσερα χρόνια εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα με τις απευθείας αναθέσεις των 10 δισεκατομμυρίων ευρώ, ζημιώνοντας ευθέως το δημόσιο συμφέρον».

«Αυτούς πραγματικά εκφράζει και για αυτούς ενδιαφέρεται η Νέα Δημοκρατία, καθώς αφήνει τους μισθωτούς να επιβαρύνονται με φορολογικούς συντελεστές, που φτάνουν και υπερβαίνουν το 40%», προσθέτει ο Δημήτρης Μάντζος, λέγοντας πως «είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και η εξαγγελία του κ. Μητσοτάκη για τη φορολόγηση με 90% συντελεστή των υπερκερδών στη λιανική των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας, δεν έχει ως τώρα εισπραχθεί».

«Καθόλου τυχαίο βέβαια», σχολιάζει, ενώ αναφερόμενος στις σημερινές «απορίες του κ. Σκέρτσου», δηλώνει χαρακτηριστικά: «Να του υπενθυμίσουμε ότι η χρηματοδότηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του ΕΦΚ στα καύσιμα είναι επιβεβλημένο να γίνει από τα 5 δισεκατομμύρια υπερέσοδα, που πλήρωσαν οι Έλληνες πολίτες».

«Τέλος, είναι ντροπιαστική η συνεχιζόμενη άρνηση της Νέας Δημοκρατίας να επαναφέρει το ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους, που ζουν ακόμη και κάτω από τα όρια της φτώχειας», είπε καταληκτικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για μία πρόταση που βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματος Ανδρουλάκη, ενώ είχε κατατεθεί και σχετική τροπολογία στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ, που δεν έγινε δεκτή από την ΝΔ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024