Η Λίβερπουλ ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Άνφιλντ» με το βαρύ 5-2, κάτι που επηρέασε ψυχολογικά και τον Τζορτζ Πάπας, ο οποίος την υποστηρίζει ένθερμα, όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος με μια ματιά στα σόσιαλ μίντια του παίκτη.
Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μετά το χθεσινό (21/2) ματς αποφάσισε να ανοίξει… βεντέτα με τον Λούκα Ντόντσιτς! Γιατί; Προφανώς επειδή ο Σλοβένος είναι υποστηρικτής της «βασίλισσας» από την στιγμή που έχει φορέσει τη φανέλα της.
Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς έκανε μια ανάρτηση στο Twitter γράφοντας: «Ζήτω η Μαδρίτη και τίποτα άλλο», με τον Πάπας να μην… αντέχει και να απαντά αναφέροντας: «Από εδώ και στο εξής είμαστε εχθροί», προφανώς με αρκετή δόση χιούμορ, ωστόσο τα σχόλια από κάτω ήταν αποθεωτικά.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.