Όλοι οι χρήστες του Twitter θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να ρυθμίζουν ποιος μπορεί να απαντά σε tweets, αφού αυτά έχουν σταλεί. Μέχρι πρότινος, υπήρχε η δυνατότητα περιορισμού ποιος θα μπορούσε να απαντήσει σε tweets τη στιγμή που τα δημιουργούσες, δεν μπορούσες δηλαδή να θέσεις ανάλογους περιορισμούς αφού το tweet είχε αποσταλεί.

Προφανώς, στο Twitter δεν έχεις πάντα αίσθηση για το είδος των απαντήσεων που θα προσελκύσει μία ανάρτηση και συνήθως το αντιλαμβανόμαστε όταν είναι αρκετά αργά. Η νέα λειτουργία της πλατφόρμας δίνει ουσιαστικά την επιλογή να περιορίσεις τις απαντήσεις σε ανθρώπους που ακολουθείς ή μόνο σε ανθρώπους στους οποίους γίνεται αναφορά στο tweet.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Twitter πρόσθεσε μία επιλογή περιορισμού των απαντήσεων πέρυσι τον Αύγουστο ώστε να δοθεί ώθηση στις «ουσιαστικές συζητήσεις» εντός της πλατφόρμας και για να βοηθήσει το κοινό να αισθάνεται πιο ασφαλές από παρενοχλήσεις. Εκείνη η αρχική ρύθμιση έδινε τις επιλογές να απαντούν όλοι, οι άνθρωποι που ακολουθείς ή άνθρωποι στους οποίους αναφέρεσαι.

Η τελευταία βελτίωση αποτελεί μέρος των προσπαθειών της πλατφόρμας του Twitter να «αυξήσει την υγεία των δημοσίων συζητήσεων», κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τζακ Ντόρσι.

TAGS:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο