Για κάποια ζώδια το φετινό καλοκαίρι θα σημαίνει ξενοιασιά και διακοπές, όμως υπάρχουν και τέσσερις άτυχοι που θα χρειαστεί να οπλιστούν με υπομονή – τουλάχιστον για τον Ιούλιο.

Όπως εξηγεί το astrology.gr, οι δυσμενείς προβλέψεις δεν αποτελούν αιτία για πανικό: Αρκεί η κατάλληλη προετοιμασία και κυρίως… η ψυχραιμία.

Αυτοί είναι οι τέσσερις άτυχοι του Ιουλίου:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πήρε φωτιά η Καλαμαριά

Ας ξεκινήσουμε από το εξής: Απέναντί σου βρίσκεται ήδη ο Άρης και η Αφροδίτη και μετά θα έρθει κι ο Ήλιος. Όλοι αυτοί οι πλανήτες θα κάνουν διαδοχικά αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, για πες μας τώρα εσύ πώς είναι δυνατό να είσαι αραχτός και ήρεμος αυτό τον μήνα; Οι σχέσεις σου, επαγγελματικές, οικογενειακές και ερωτικές θα θυμίζουν ναρκοπέδιο, αφού με την παραμικρή αφορμή θα προκαλούνται επεισοδιακές καταστάσεις.

Η υπομονή σου θα εξαντληθεί, αδιάφορος δε θα μπορείς να παραμείνεις, καθώς τα… χαστούκια που θα δέχεσαι θα είναι συχνά και όχι πάντα από εκεί που περίμενες, ενώ κάπου εκεί θα έρθει κι η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και οι θεωρίες ή η περιβόητη αποστασιοποίησή σου θα πάει περίπατο. Κερασάκι στην τούρτα, ο Δίας, που επιστρέφει ως ανάδρομος, στο ζώδιό σου την πλέον ακατάλληλη στιγμή για να κάνει αντίθεση με τον Άρη στον Λέοντα, μην τυχόν κι εσύ του γ’ δεκαημέρου δεν πάρεις μια γεύση για το τι σημαίνει το «φωτιά στα μπατζάκια μας».

Μεγάλη ρήξη αναμένεται σε ένα δεσμό ή μια συνεργασία και οι δικές σου… αποσχιστικές τάσεις, μάλλον θα επισπεύσουν τις διαδικασίες προς την οριστική λήξη τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Το δίδυμο της συμφοράς

Τώρα, για να μη λέμε και κουφά, εσύ είσαι ήδη ψυλλιασμένος, καθότι κανένα από τα τελευταία καλοκαίρια, από τότε που πέρασε ο Ουρανός πάνω σου δεν είναι ξέχνοιαστο. Πόσω μάλλον τώρα που ο Άρης είναι ήδη στον Λέοντα και ο Κρόνος στον Υδρόχοο, που κάλλιστα θα τους χαρακτήριζες «το δίδυμο της συμφοράς, τόσο για τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σου, όσο και για την ψυχική σου υγεία.

Εννοείται ότι θα είσαι μόνιμα στην τσίτα, αφού θα έχεις να αντιμετωπίσεις διάφορα ζητήματα, όπως πχ ένα μέλος της οικογένειάς σου ξαφνικά θα απαιτεί από σένα ό,τι έχεις και δεν έχεις, θα παρεμβαίνει στην προσωπική σου ζωή και θα την κάνει μπάχαλο ή το… αφεντικό σου τρελάθηκε, αλλά δε χαρίζει… ξεσκίζει και αναζητά (μπορεί και να βρει κιόλας στο πρόσωπό σου) τον υπεύθυνο για ό,τι κακό του συμβαίνει. Βάλε και κάτι ζημιές στο σπίτι ή τον οικιακό εξοπλισμό σου, ώπερ και σημαίνει, παραπάνω έξοδα, ε, τι να λέμε τώρα;

Επεισοδιακή θα είναι κι η Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 24, αλλά και η 29η του μήνα, όπου θα είναι… λαίλαπα για σένα του γ’ δεκαημέρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όλα στον αέρα

Η αναταραχή στον επαγγελματικό σου χώρο, αλλά και στις σχέσεις σου είναι δεδομένη και όσο περνά ο καιρός τόσο θα πληθαίνουν οι αλαζονικές συμπεριφορές και δε θα τολμάς να ανοίξεις καν το στόμα σου, να ζητήσεις ή να εκφράσεις μια δυσαρέσκεια και θα πέφτουν να σε φάνε. Το «γιατί έτσι θέλω» ή το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» θα το ακούς συχνά και με το δίκιο σου κάποια στιγμή να γίνεις έξω φρενών.

Από την άλλη, θα βιώσεις και έντονο ανταγωνισμό κι εκεί που δεν είχες καμία διάθεση να περάσεις στην επίθεση καλοκαιριάτικα, θα το κάνεις προκειμένου να πατάξεις τους εχθρούς ή να περισώσεις ό,τι με κόπο και δουλειά έχεις αποκτήσει και κινδυνεύει να χαθεί. Η Πανσέληνος, από την άλλη, στις 24/7 δεν θα είναι και ιδιαίτερα εξισορροπητική, μάλλον θα βάλει στο «κάδρο» και το σπίτι σου, με διάφορες δοκιμασίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.

Τελευταία, αλλά όχι αμελητέα είναι η αντίθεση του Άρη στον Λέοντα με τον Δία στον Υδροχόο (που για κακή σου τύχη, επέστρεψε), η οποία θα τινάξει στον αέρα ό,τι κατάφερες να σώσεις.

ΛΕΩΝ: Ξεκαβάλα!

Με τα φρένα σπασμένα θα είσαι από την πρώτη μέρα του μήνα, που ο Άρης σου θα συγκρουστεί με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στις 3 με τον Ουρανό στον Ταύρο, όμως η υπόθεση έχει πολύ ψωμί ακόμα, αφού θα τον ακολουθήσουν η Αφροδίτη και ο Ήλιος στο ζώδιό σου, διαδοχικά και μόνο το πάνω χέρι δε θα έχεις.

Αντίθετα, θα βρεθείς να βιώνεις διάφορες αναποδιές, θα ξεφυτρώνουν εμπόδια στο δρόμο σου, εκεί που τα έβλεπες όλα ευθεία και πάνω που νόμιζες ότι ήσουν καβάλα στο άλογο, θα τρώει η μούρη σου χώμα. Πουθενά δε θα είσαι ήρεμος, ούτε στο σπίτι, ούτε στη δουλειά, ενώ στις σχέσεις σου τα πράγματα θα πάνε από το κακό στο χειρότερο και ενδεχομένως η ρήξη να μην αργήσει να έρθει.

Από την άλλη, είναι και η Πανσέληνος, στις 24, που θα πυροδοτήσει κι άλλο τις καταστάσεις, αλλά το χειρότερο, για σένα του γ’ δεκαημέρου, στην παρούσα φάση, είναι ο Δίας που ξαναπερνά απέναντί σου και θα κάνει αντίθεση με τον Άρη σου, καίγοντας κάθε ελπίδα και προοπτική βελτίωσης των συνθηκών ή εύρεσης μια λύσης που θα γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε σένα και τους άλλους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο